Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért akarják ennyivel jobban...

Miért akarják ennyivel jobban a Pfizert amikor talán a kínai meg orosz vakcina jobb is?

Figyelt kérdés
[link]
2021. ápr. 30. 13:08
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
34%

"Pont mint amikor azt hiszik, hogy az IPhone jobb, meg ilyenek."

Na jó, akkor tegyük ki a lapokat. Ki használ itt iPhone-t és ki Androidot? Én Android.

2021. ápr. 30. 13:51
 22/34 anonim ***** válasza:
36%
Éljen az Android!
2021. ápr. 30. 13:53
 23/34 anonim ***** válasza:
16%
Tele beszélik a médiák az emberek fejét. Én sváb vagyok, van német rokonom is, aki belgyógyász Németországban, de mégsem oltotta be magát a phizerrel, se egyéb vakcinával, nem is ajánlja senkinek. Az a véleménye a Phizer vakcina egy vadonatúj technológia, és az még nem letezstelt, hogy hogyan reagál rá hosszabb távon, ezért veszélyes. Meg egyébként a 70 év felettieknél nem is hat minding pl Németországban sem alakult ki védettség még hónapokkal a második oltás után sem,csak a Mainstream médiák erről nem számolnak be.
2021. ápr. 30. 13:57
 24/34 anonim ***** válasza:
88%
23, ha ilyen okos a belgyógyász rokonod is mint te, akkor hujuj :DDDDDD
2021. ápr. 30. 13:58
 25/34 anonim ***** válasza:
13%
Kb egy hónapja találkoztam az egyik ismerősömmel, nagy előadást tartott, hogy milyen fontos az oltás a Covid ellen, nekem is majdnem leszedte a fejem, hogy nem akarom magam beoltani, pár nappal később be is oltották a Pfizerrel, pár órával az oltás után az intenzívre került, ahol napokig próbálták kezelni, most meg már kinnt van szegényem a temetőben. Szóval ennyit a remek csúcstechnológiájú Pfizerről.
2021. ápr. 30. 14:10
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
25, jaja :D Nekem is meghalt az egész családom. :DDDDDDDD
2021. ápr. 30. 14:13
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
A vakcinák biztonságosak.
2021. ápr. 30. 14:17
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

20

"Csak úgy potyognak el után(N?)a az emberek

6\20.000.000

ez ám a potyogás! a paracetamol sokkal veszélyesebb, zsenikém

2021. ápr. 30. 14:31
 29/34 anonim ***** válasza:
95%
Pfizerrel oltották az egészségügyiseket, a legidősebbeket, a kismamákat, azzal fogják oltani a gyerekeket. Gondolom, erről gondolják, hogy a leghatékonyabb és a legbiztonságosabb. Én jelentkeztem az Astrára, de amikor ma kiderült, hogy kaphatok Pfizert is, éltem a lehetőséggel. Kínait sem a minősége, sem az ország kommunikációja miatt nem fogadtam volna el, oroszt "csak" az utóbbi miatt nem.
2021. ápr. 30. 14:39
 30/34 anonim ***** válasza:
Ezzel,lehet egyedül utazni az EU-ban
2021. ápr. 30. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!