Milyen oltásra regisztrálnál szívesen?Mit kérnél a politikusoktól?
Figyelt kérdés
Most végre minden vakcinából van. Mit kérnél, ha választhatnál?2021. ápr. 30. 11:23
A kérdező szavazást indított:
Kínai (Shinopharm)
Indiai
Orosz (Sputnyik5)
Aztrazeneka
Moderna
Pfizer
Nem oltatom magam
49 szavazat
1/9 anonim válasza:
Egyikre sem. Bár szerintem szívesen a 4 millió regisztráltból talán, ha a fele regisztrált, az idősek meg akik félnek. A többi attól, hogy magába lövette nem szívesen tette, csak azért, hogy visszakapjon valamit a régi életéből, bár ősszel úgyis kitalálnak majd megint valamit, hogy miért kell új oltás meg miért kell zárni.
2/9 anonim válasza:
Már regisztráltam Astrazenekára, mert abból van is készleten, meg nyugaton is elfogadják. Túlzottan nem érdekel, csak küldjék ki a védettségi kártyát és hadd menjek étterembe, meg külföldre karantén nélkül.
3/9 anonim válasza:
Hülyeség elleni oltásra. Az bizony ráférne legalább 9 millió magyarra, ha nem többre.
5/9 anonim válasza:
Szinte mindegy volt, az Astrát azért a lista végére hagytam volna. Körülbelül annyit tudok ezekről, mint bárki más, vagyis semmit, nem játszom el a szakértőt.
Ma kaptam a 2. Szputnyikot.
8/9 anonim válasza:
Én csak a messenger RNS alapú vakcinákban bízom meg úgy-ahogy, tehát csak Pfizer vagy Moderna.
9/9 anonim válasza:
Kérek egy féldeci Modernát! Szódával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!