Nincs elég chip az eletronikai piacon, tényleg igaza lesz a konteósoknak?
Lehet összefüggés hogy fél éve jelentettek először chip hiányt, de azóta folyamatosan fennáll,az iparágban.főleg a nagyon kicsi fejlett technikával létrehozott chipeket érinti ez.Az első hiány egybeesett a vakcinák gyártásával.
Konteósok már akkor mondtak hogy ki tudja mi van benne,azt hazudik a kormány amit akar.
Ma meg bejelentették, hogy fél éve hatalmas chip hiány van, az iparágat súlyosan érinti.
Hova lettek akkor ezek a chipek, amik a vakcinák előtt mindig legyártásra kerültek, de most valahogy fél éve hirtelen nincs elég chip, és kevés a hozzávaló technika.
Érdekes cikk, ki mit gondol a kérdésről?
Egyébként érdekes, szintén az amerikai hadsereg már meg is csinálta a testben működő biochipeket, amik folyamatosan kontrollálják a testet hogy van-e benne koronavírus?
Nos ezeknek a chipeknek elég egy másfajta parancsot adni, és máris mást fog csinálni a testben.
Ehhez még hozzáveszed Elon Musk Neuralink ,agyi chip, fejlesztését, rossz belegondolni, hogy ez a valóság.
12-es!
Miért te már azt is elviselnéd hogy chip legyen benned?
Elég könnyen adod akkor magad.
OK, kérdező, értem hogy be akartál dobni valami témát.
Na de most akkor kérlek vezesd le nekem szépen, hogy azon az elektronikai piacon nem kapható chipeket - a méreteikből kiindulva - hogyan is kellene áttuszkolni egy fecskendő tűjén, aminek a belső átmérője 0,2-0,3 mm!
Külön magyarázhatnád, hogyan is oldják meg azt, hogy egy 5 adagot tartalmazó ampullában minden egyes adagba jusson chip amikor felszívják a fecskendőbe az oltóanyagot.
Kínai vakcinákat írják a konteósok, nyugati vakcinával kapcsolatban én még nem hallottam.
Kínai vakcina, meg előre elkészített, már fecskendővel együtt exportálják, meg sem lehet bontani, csak beszúrni.
Ez is kicsit érdekes.
De semmit nem akarok levezetni, majd lesz aki ért a témához, én csak pár összefüggést elolvastam és megkérdeztem ki mit gondol erről.
Ha kérdezni szeretnél, írjál ki róla kérdést.
#17 Te írtál ki egy hülye kérdést és szeretném tudni hogy felmérted-e mekkora hülyeség, mielőtt kiírtad a kérdést.
A választ meg is kaptam: nem, nem is gondolkodtál minimálisan sem.
Bár én sem értek hozzá, de képes voltam legalább rákeresni az interneten (ugyanis erre való) és segítek kicsit, azokat a chip ALKATRÉSZEKET nevezik ultra kicsinek, amik megközelítik a fecskendők belső átmérőjét méretükben. Nem a chipek, hanem az alkatrészeik.
Mintha azt írnád ki kérdésben, hogy biztosan azért nem lehet éppen teniszlabdát venni a boltokban, mert tuti azt használják el ahhoz, hogy belődözzék a szúnyogháló kis lukacskáin keresztül a szobádba. Majd nem értenéd hogy valakinek miért is van problémája a kérdéseddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!