Lehetséges hogy a következő járvány az oltottakat fogja megbetegíteni,ezért akarnak mindenkit rákényszeríteni a "vakcinára"?
Furcsa lenne ha a következő laborból kiengedett variáns veszélytelen lenne oltatlanokra ezért kell mindenkit leoltani. A politikusok és fontosabb emberek placebot kapnak. Vagy kijelentik mint a pfizer vezérkara vagy bill gates hogy ők nem oltatnak de ettől függetlenül mindenki másnak kell
Állítólag 2025 után lesz szabadjára engedve mint új mutáns vagy akkora jönnek ki a vakcina tünetei ami a kárpáti/maláj/thaiföldi tripla giga mega mutánsra lesz fogva
"Fölösleges. Már most tudni hogy megnyúvadnak."
Hát ha kihal a világ 70%-a, akkor nem maradnék itt az biztos...olyan háborúk és éhínségek lennének amit nem kívánnék a saját ellenségemnek sem...
A deagel szerint 2025 körül a lakosság jelentős része meghal euban 70%.
Ami pont a nyájimmunitáshoz szükséges,az oltás halált jelent
"Lehetséges hogy a következő járvány az oltottakat fogja megbetegíteni"
Osztan drágaságom minek ennyire megbonyolítani, ha már úgyis a biorobotjuk vagy? Kiengeedni egy vírust, majd ellenszert adni, majd egy másik vírust?
Na ezért nem jutsz előrébb, mert nem azon gondolkodsz, amin kellene, hanem a baromságot bonyolítod csak.
"Hát például az lehet a célja,hogy bevezetnek egy új rendszert amihez a vírust ürügyként használják.Ez is egy lehetséges cél."
Huh, akkor végre te sem leszel egyszerű biorobot, vagy mi az "új rendszer"?
"Mindenesetre kivárom mi lesz az oltottakkal 1-2-5 év múlva, ez a biztos."
És ha addigra már az utcára kijutáshoz is kártya kell, meg az internetszolgáltató is kérni fogja az előfizetéshez? Akkor hogy fogod figyelni?
Mert ha baromságokat kell összehordani, akkor beszállok, aztán csináljuk. Semmivel sem kevésbé reális amit én írok, mint amit ti.
15, Erdekes mert az en kornyezetem. kb 80%-a mar oltatott, kollegak, baratok, csalad, rokonok, es meg senki nem hullott
Viszont amig nem volt oltas, addig elveszzettem par ismerost, egyértelműen Covidban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!