"Konteósok!" Nem lehet, hogy Orbán azért hoz ennyi kínai vakcinát, hogy megmentsem bennünket?
Ha az országok vezetőit az a bizonyos háttér hatalom irányítaná, gondolod Orbánnak megengednék, hogy ellenszegüljön?
Amúgy Kína is át akar állni az oltások terén az mRNS technológiára.
"nem lehet, hogy Orbán úgy száll szembe a háttérhatalommal, hogy a hagyományos, chipmentes oltást hozza nagyobb számban az országba?"
Semmit nem ér, hogy elkerülöd a csipet, ha nem hordod az aluminiumsapkát. Az ufók simán bemennek a fejedbe.
A Nagy Vezír tudja mit csinál.
Hisz immunbiológus...IS...
Ezen már én is gondolkodtam, bár én a chip-es dologban nem hiszek, de szerintem a jelenlegi oltások közül a kínai tűnik a legkevésbé ártalmasnak (egyelőre, bár kevés az info róla).
Az biztos, hogy a WHO nem örül ennek, még ha ez csak minimálisan is érinti a nyugati vakcinák eladási számait világviszonylatban.
Ugyanakkor a #2-nek is igaza van, plusz még az is benne lehet, hogy így akarja még szorosabbra fűzni a barátságot Kínával (na meg az oroszokkal is).
Nem kedvelem OV-t, de szerintem nem hülye, még ha néha annak is látszik.
Nem hülye, szerintem ezt nem is sokan gondolják róla. Aljas.
A konteós agymenésekhez nem tudok semmit hozzáfűzni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!