Az oltópontokon fog megrohadni a kínai oltás?
Figyelt kérdés
Ránéztem erre az online időpont foglalásos mizériára..
Pesten több tízezer szabad hely van még, a nagyobb vidéki városokban 6-8-10 ezer.
Szerintetek sikerül rátukmálni az emberekre?
2021. ápr. 25. 15:30
1/11 anonim válasza:
Szerintem jobb mint a semmi vagy a vírus. Elvileg ha elérik a 4 millió fő beoltottat, nyitnak a szállodák, mozik stb védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek, szóval ha előbb nem, ekkor biztos sokan választják majd ezt
2/11 anonim válasza:
Lehet majd adakozni határon túli magyar testvéreinknek :)
3/11 anonim válasza:
majd beoltják vele a cigányokat, meg a rászorulókat esetleg a csöveseket.
4/11 anonim válasza:
Nekünk egész családnál hatékony volt csórik
5/11 anonim válasza:
A kínai két évig tárolható, szóval én annyira nem aggódnék. Legfeljebb egy-két hónap múlva elküldik humanitárius segélyként Afrikába.
6/11 anonim válasza:
Én igényeltem a kínait és ma megyek is!
Ráadásul úgy néz ki, hogy a WHO is elfogadja még lehet ezen a héten.
7/11 anonim válasza:
Most megy a zsarolás hadjárat, és sok cég is be fog ebbe állni így egyre többen fognak engedni a kötelezően önkéntes oltásnak.
Aztán majd kiderül, hogy tényleg kell-e a 3. dózis amit már többen előre vetítettek.
Ha pedig sokáig tárolható akkor majd elhasználják jövőre.
9/11 anonim válasza:
Most férjemék cégénél is a kínaira lehet jelentkezni soron kívül
10/11 anonim válasza:
Az időpontfoglalast annyira ne nézd. Az orvosok is avval oltanak, akik tőlük kapják meg, azok nem kerülnek be az időpontfogalaló rendszerbe. Azért tudom, mert én is így vagyok. Az orvos hívott, mentem, kínait kaptam, ennyi volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!