Szputnyik vagy a kínai vakcinál ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Szputnyik vagy a kínai vakcinál ajánlanátok?
Igazából szerintem mindegyik jó a maga nemében.
Ha van egy kis mellékhatása, meg erősebbnek vélik az se lenne gond.
2021. ápr. 25. 21:33
2/9 anonim válasza:
mindkét oltás jó, azt válaszd, amit ajánlanak.
volt ismerősöm akinek a kínai okozott kellemetlen dolgokat másnap, volt akinek a szputnyik, sok sikert, és jobbulást!
3/9 A kérdező kommentje:
2#
Kínait azt most adják mindenkinek. Regisztrálsz időpontra és 4 napon belúl megkapod.
2021. ápr. 25. 21:46
4/9 anonim válasza:
Az a legjobb oltás, amit beadnak. Én most biztos beoltatnám magam a kínaival, ha nem lennék már oltva. A legtöbb oltatlan ismerősöm is.
5/9 anonim válasza:
Én választhattam szputyik és az astrazeneca közt, mert mindkettő a nyakukon maradt. Eleve a ruszkit akartam, meg nem akartam 3 hónapot várni a 2. oltásra
De ha kínai lett volna csak, azt is beadatom, a 0 védelemnél sokkal jobb egy 70-80% védettséget adó is, ha csak arra van lehetőséged, akkor adasd be!
6/9 anonim válasza:
A Szputnyik jobb, de ne válogass!
7/9 anonim válasza:
A legjobb helyen kérdezed, ez az oldal tele van hozzáértő szakemberekkel... Mi mégis mi alapján ajánlanánk bármelyiket?
8/9 anonim válasza:
egyértelműen a szputnyik. Nagyon sok helyen lehet olvasni hogy az oroszok sokkal fejlettebbek, én ezért is szerettem volna azt és azt is kaptam. :)
9/9 papics válasza:
Csak alátámasztani jöttem #6 válaszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!