Mit gondoltok a szputnyikról? Ugye ez is jó oltás?
Az oroszt is megkapta már rengeteg ember.Védettséget ad, az a lényeg.
Kezd a piac telítődni, hamarosan be lesz oltva az emberek nagy része, így a gyógyszergyártók igyekeznek a sajátjukat előtérbe helyezni, hogy jövőre, ha ismétlő oltásra lesz szükség, az ő oltásuk legyen az egyedüli a piacon.
Nevetséges a Johnson is. 7 millióan megkapták, 1 ember meghalt,talán 60-nál mellékhatást észleltek, erre leállították a rendelést.
Teljesen rendben van az orosz, kellően hatásos, dokumentált, EU engedélyezés alatt van.
Véleményem szerint csak politikai okok miatt húzzák az EU engedélyt. Ha azonnal kiadják, akkor mekkora égés lett volna a nyugati világnak, hogy Oroszország oldja meg a problémájukat azonnal...? Ráadásul Orbánnak lenne igaza... Ez az EU-ban nem fest jól.
Még 1-2 hónap, és suttyomban kap engedélyt. Addig meg oltanak Pfizerrel, Modernával, ha épp van... Eljut az Eu is 50% körüli átoltottságig, utána hippopp lesz engedélye a Sputniknak is.
Jó, én is azt kaptam, és jókat olvastam róla.
Én azt nem értem, hogy ha megkapta az elsőt már egy hónapja, akkor hogyhogy nem kapta még meg a második adagot?? 3 hét után kellene...
“ Most elárasztották az országot az orosz és a kínai vakcinával.
Orosszal pont nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!