Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kórházigazgató: a fél...

A kórházigazgató: a fél országot elviheti a negyedik hullám. Igaza lehet?

Figyelt kérdés

Most három műszakban működnek a krematóriumok, és ilyen még nem volt Magyarországon.

Egy orvos kipakolt és szeretném tudni, mennyire reális amiket mond? [link]

2021. ápr. 27. 16:06
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim válasza:
70%

"Rémhírterjesztés miatt fel kell jelenteni az orvost."

Hajrá. de miért más farkával vered a csalánt? Irány a rendőrség: JELENTSD FEL. TE. te és nem más.

2021. ápr. 27. 16:19
 12/58 anonim ***** válasza:
60%

"Ékes bizonyítéka vagy, hogy mi a gond azzal, ha apu és anyu testvérek. :)"

Jáj, én nem oltatom be magam mindenféle összecsapott löttyel, én értek hozzá, mert a Gizi néni a füvesasszony megmondta a facebookon, én kifekszem a covidot, nem húzok maszkot mert a jogaim :DDD Teeee hülye tee :D

2021. ápr. 27. 16:20
 13/58 anonim ***** válasza:
91%
Ekkora öklörséget már régen halottam. Még a spanyol náthában se halt ki az országok lakosságának a fele, amikor még nem voltak ilyen modern gyógyszerek, gyógyászati eszközök és a higéniás és a táplálkozási viszonyok is rosszabbak voltak a társadalom legnagyobb részénél.
2021. ápr. 27. 16:28
 14/58 anonim ***** válasza:
92%
"Tudtad, hogy a holokauszttagadás bűncselekmény?" A holakauszt idején Magyarországon nem is müködtt krematórium. Magyarország elsö krematóriuma a debreceni krematórium, amit az 1950-es években nyitottak meg.
2021. ápr. 27. 16:30
 15/58 anonim ***** válasza:
59%

"Jáj, én nem oltatom be magam mindenféle összecsapott löttyel, én értek hozzá, mert a Gizi néni a füvesasszony megmondta a facebookon, én kifekszem a covidot, nem húzok maszkot mert a jogaim :DDD Teeee hülye tee :D"

Nem facebookozom, már egy ideje csak Magyarországon divat :)

Amúgy átestem rajta rajta többször, lófütty

2021. ápr. 27. 16:30
 16/58 anonim ***** válasza:
94%
Nyilván azért mondta (vagy mondatták vele), mert még mindig csak a magyarok fele akar "oltakozni".
2021. ápr. 27. 16:31
 17/58 anonim ***** válasza:
88%
Persze ehhez normálisan kell élni és immunrendszernek lenni, mert aki úgy él, mint egy disznó, azt persze, hogy jobban bekapja
2021. ápr. 27. 16:31
 18/58 anonim ***** válasza:
48%

Hihetetlen aljas tróger szaaarfaszúnak tartom az összes járványtagadót. Ugyanezt gondolom a járányt semmibevevőkről, és a fideszesekről.

Mint kiderült, magyarországon hemzsegnek ezek a férgek. Közben emberek halnak meg miattuk.

2021. ápr. 27. 16:33
 19/58 anonim ***** válasza:
89%

"Most három műszakban működnek a krematóriumok, és ilyen még nem volt Magyarországon."

Eddig is több műszakban működtek a krematóriumok. Ha odafigyelnek kegyeleti okokra és nem zsúfolnak be több testet egy hamvasztókoporsóba, akkor ez nem egy gyors folyamat. 90 percig van bent egy holttest, míg elég, majd míg kihűl és utána gyűjtik össze a hamvakat. Egy nagyobb krematóriumban persze több hamvasztó is van, de más helyen kisebb, meg ahhoz képest, hogy ma a hamvasztásos temetkezés a lényegesen gyakoribb, mint a koporsós, ahhoz képest nincs olyan sok krematórium.

2021. ápr. 27. 16:34
 20/58 anonim ***** válasza:
24%
#20 Mesélj, mi baj van?
2021. ápr. 27. 16:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!