A kórházigazgató: a fél országot elviheti a negyedik hullám. Igaza lehet?
Most három műszakban működnek a krematóriumok, és ilyen még nem volt Magyarországon.
Egy orvos kipakolt és szeretném tudni, mennyire reális amiket mond? [link]
"Rémhírterjesztés miatt fel kell jelenteni az orvost."
Hajrá. de miért más farkával vered a csalánt? Irány a rendőrség: JELENTSD FEL. TE. te és nem más.
"Ékes bizonyítéka vagy, hogy mi a gond azzal, ha apu és anyu testvérek. :)"
Jáj, én nem oltatom be magam mindenféle összecsapott löttyel, én értek hozzá, mert a Gizi néni a füvesasszony megmondta a facebookon, én kifekszem a covidot, nem húzok maszkot mert a jogaim :DDD Teeee hülye tee :D
"Jáj, én nem oltatom be magam mindenféle összecsapott löttyel, én értek hozzá, mert a Gizi néni a füvesasszony megmondta a facebookon, én kifekszem a covidot, nem húzok maszkot mert a jogaim :DDD Teeee hülye tee :D"
Nem facebookozom, már egy ideje csak Magyarországon divat :)
Amúgy átestem rajta rajta többször, lófütty
Hihetetlen aljas tróger szaaarfaszúnak tartom az összes járványtagadót. Ugyanezt gondolom a járányt semmibevevőkről, és a fideszesekről.
Mint kiderült, magyarországon hemzsegnek ezek a férgek. Közben emberek halnak meg miattuk.
"Most három műszakban működnek a krematóriumok, és ilyen még nem volt Magyarországon."
Eddig is több műszakban működtek a krematóriumok. Ha odafigyelnek kegyeleti okokra és nem zsúfolnak be több testet egy hamvasztókoporsóba, akkor ez nem egy gyors folyamat. 90 percig van bent egy holttest, míg elég, majd míg kihűl és utána gyűjtik össze a hamvakat. Egy nagyobb krematóriumban persze több hamvasztó is van, de más helyen kisebb, meg ahhoz képest, hogy ma a hamvasztásos temetkezés a lényegesen gyakoribb, mint a koporsós, ahhoz képest nincs olyan sok krematórium.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!