Félsz a negyedik hullámtol? Mennyi az esély olyan mutáns rá amire nem jó a vakcina?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 19. 10:54
3/7 anonim válasza:
Nem félek. Nem is tudom mitől félek amúgy? Egyszer elgondolkodtam ezen. De az biztos hogy nem létező mutánsoktól nem kell félnem.
4/7 anonim válasza:
*rbán most ágyazott meg az ötödik hullámnak is, és ha tovább birkulunk lesz még százmilliárd hullám!
5/7 Koplárovics Béci válasza:
"Az első hullám nyomán sötétség támadt.
A második hullámot csak a szerencsések élték túl.
A harmadikat pedig a szerencsétlenek.
A negyedik után egyetlen szabály maradt: ne bízz senkiben! "
6/7 anonim válasza:
Az első háromtól sem féltem, félek, pedig ezek összesen (1+2+3=) 6-ot tesznek ki, ami sokkal több, mint a 4.
Ráadásul, összeszámolni sem tudom, hogy hány világvége jóslatot éltem át.
Hacsak nem öngyilkos szándékú a vírus, akkor elkerül. Ha meg öngyilkos, az nem árt nekem.
7/7 anonim válasza:
Lassan jön Az 5. hullám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!