Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor fogják végre eltörölni...

Mikor fogják végre eltörölni az általános közterületi maszkviselést? És mást is ért már kellemetlen élmény emiatt?

Figyelt kérdés

Székesfehérváron szombat este 5000 forintomba fájt, hogy a Gáz utcában fel mertem hajtani egy Hell-t.

Bezzeg a teraszon két pofára vedelhetem a sört idegenekkel, az utcán meg alig voltak...

2021. ápr. 27. 14:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%
Amúgy én is fizetném be. Meg is mondanám ott helyben, hogy nincs pénzem, majd elévül 5 év múlva.
2021. ápr. 27. 14:46
 12/18 anonim ***** válasza:
69%

Melegszik az idő, ha lassan is. Lassan kénytelenek lesznek eltörölni, különben fel lehet őket jelenteni testi sértés és kínzás miatt.

Arról nem is beszélve, hogy hamarosan technikailag is lehetetlenné válik, hiszen az izzadtságtól átázott maszk nem ereszti át a levegőt, hiszen nedves, és az meg már teljesen irreális, hogy 3 percenként cserélgessük újra.

2021. ápr. 27. 15:08
 13/18 anonim ***** válasza:

5M beoltott után, ma pedzegette Gulyás.

Gondolom direkt, hogy növeljék az oltási hajlandóságot.

Ez elvileg május 2. felén be is fog következni.

2021. ápr. 29. 12:28
 14/18 anonim ***** válasza:
13. Király.És aki nem lesz beoltva,az majd egész évben úgy flangál az utcán?
2021. ápr. 29. 12:31
 15/18 anonim ***** válasza:
14: ha megvan nyájimmunitás, ők is védve lesznek valamennyire (maga a vírus is elgyengül)
2021. ápr. 29. 12:47
 16/18 everlight ***** válasza:
52%
Eddig se hordtam az utcán,nem is érdekel,ha teraszokon ami közterület nem kell hordani,ott nincs vírus mi.
2021. ápr. 29. 22:57
 17/18 anonim válasza:
0%

Én viszont szeretnék azoknak gratulálni aki még a maszk hordására sem képesek közterületen. Fáj vagy mi? Csak mert egyébként akkor érne valamit a maszkviselés ha mindenki hordja, de ne törődjetek vele, csak nektek legyen jó.

Szerintetek ez nem önzőség?

2021. máj. 3. 01:10
 18/18 anonim ***** válasza:
17. Ezt viccnek szántad?
2021. máj. 3. 05:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!