Mikor fogják végre eltörölni az általános közterületi maszkviselést? És mást is ért már kellemetlen élmény emiatt?
Székesfehérváron szombat este 5000 forintomba fájt, hogy a Gáz utcában fel mertem hajtani egy Hell-t.
Bezzeg a teraszon két pofára vedelhetem a sört idegenekkel, az utcán meg alig voltak...
Melegszik az idő, ha lassan is. Lassan kénytelenek lesznek eltörölni, különben fel lehet őket jelenteni testi sértés és kínzás miatt.
Arról nem is beszélve, hogy hamarosan technikailag is lehetetlenné válik, hiszen az izzadtságtól átázott maszk nem ereszti át a levegőt, hiszen nedves, és az meg már teljesen irreális, hogy 3 percenként cserélgessük újra.
5M beoltott után, ma pedzegette Gulyás.
Gondolom direkt, hogy növeljék az oltási hajlandóságot.
Ez elvileg május 2. felén be is fog következni.
Én viszont szeretnék azoknak gratulálni aki még a maszk hordására sem képesek közterületen. Fáj vagy mi? Csak mert egyébként akkor érne valamit a maszkviselés ha mindenki hordja, de ne törődjetek vele, csak nektek legyen jó.
Szerintetek ez nem önzőség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!