Ha most regisztrálok az oltásra, akkor van rá esély, hogy a héten megkaphatom és még a héten mehetek konditerembe?
7-es ... ez jo duma ... kar, hogy melyaltatasban a lelegeztetogepen nem fogod tudni hangoztatni!
Egyelore csak hiszed, vagy gondolod magadrol, hogy milyen egeszseges vagy mert megiszol naponta egy turmixot es feszengsz a tukor elott. Ez nem egeszseg! A gondolkodasod sem egeszseges ... szoval ne haragudj, de ketelkedem kicsit az egeszsegi allapotodban :)))
Ha az immunrendszerem nem bírna el ezzel a vírussal, az hatalmas szégyen lenne. Úgy nem is akarnék élni.
Mellesleg 3 éve már nem voltam beteg, szóval nem valószínű, hogy ez visz el. Próbáltam elkapni is hogy átesettként meglegyen a kártyám, de ez sem sikerült.
Kérdező, egyre több oltásellenes és vírustagadó ismerős oldaláról tűnnek el a megosztások az erős immunrendszerről és hasonlókról, ahogy meghal egy ismerősük, rokonuk, barátjuk.
Most a legnagyobb Lenkei-függő ismerősöm szülei haltak meg három napon belül. Két aktív, egészséges 68 éves. Le is törölt mindent a szuper immuntendszerről.
Vigyázz, nehogy így járj.
Eredetileg az első oltást követő 8. napon készítették el a kártyát, és kipostázták. Ma nem tudom, hogyan működik, mert sok valóban szakértő hívta föl a figyelmet, hogy ilyen rövid idő után semmiféle védettség nem alakul ki.
Tegnap délelőtt kaptam Sinopharmot (még nincs semmi tünet), majd megírom, ha megkaptam a kártyát.
Ehhez képest:
"Müller Cecília kifejtette, az eredményes vakcinabeszerzéseknek köszönhetően kedden megérkezett 480 ezer Szputnyik-V és 355 680 Pfizer-vakcina. A héten még több mint 343 ezer adag AstraZeneca-vakcinát is várnak.
Most már Magyarországon is rendelkezésre áll, széles palettán, az a védőoltás-mennyiség, amellyel mindenkit védetté tehetnek a fertőzéssel, illetve annak súlyos, szövődményes lefolyásával szemben - jelentette ki.
Már csak az embereken múlik, hogy éljenek a védőoltás lehetőségével - mondta, hangsúlyozva, hogy ez a kiút a járványból. Időpontfoglaló oltásra: [link] "
Talán jelentkezz a megadott linken időpontfoglaló oltásra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!