Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha most regisztrálok az...

Ha most regisztrálok az oltásra, akkor van rá esély, hogy a héten megkaphatom és még a héten mehetek konditerembe?

Figyelt kérdés
És úgy tudom 2 oltás van, már az elsőnél is kapok igazolást? Mert csak a papír miatt kéne, de ha megvan, akkor a másodikért már nem megyek el

2021. ápr. 27. 10:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
59%

7-es ... ez jo duma ... kar, hogy melyaltatasban a lelegeztetogepen nem fogod tudni hangoztatni!

Egyelore csak hiszed, vagy gondolod magadrol, hogy milyen egeszseges vagy mert megiszol naponta egy turmixot es feszengsz a tukor elott. Ez nem egeszseg! A gondolkodasod sem egeszseges ... szoval ne haragudj, de ketelkedem kicsit az egeszsegi allapotodban :)))

2021. ápr. 27. 11:16
 12/25 anonim ***** válasza:
74%
Lanyom 19 eves, kis gyuros udvarloja ... fekvenyomas kozben halt meg a konditeremben!!! (gondoltam megemlitem)
2021. ápr. 27. 11:19
 13/25 A kérdező kommentje:

Ha az immunrendszerem nem bírna el ezzel a vírussal, az hatalmas szégyen lenne. Úgy nem is akarnék élni.

Mellesleg 3 éve már nem voltam beteg, szóval nem valószínű, hogy ez visz el. Próbáltam elkapni is hogy átesettként meglegyen a kártyám, de ez sem sikerült.

2021. ápr. 27. 11:27
 14/25 anonim ***** válasza:
36%

Kérdező, egyre több oltásellenes és vírustagadó ismerős oldaláról tűnnek el a megosztások az erős immunrendszerről és hasonlókról, ahogy meghal egy ismerősük, rokonuk, barátjuk.

Most a legnagyobb Lenkei-függő ismerősöm szülei haltak meg három napon belül. Két aktív, egészséges 68 éves. Le is törölt mindent a szuper immuntendszerről.

Vigyázz, nehogy így járj.

2021. ápr. 27. 12:26
 15/25 anonim ***** válasza:
53%

Eredetileg az első oltást követő 8. napon készítették el a kártyát, és kipostázták. Ma nem tudom, hogyan működik, mert sok valóban szakértő hívta föl a figyelmet, hogy ilyen rövid idő után semmiféle védettség nem alakul ki.

Tegnap délelőtt kaptam Sinopharmot (még nincs semmi tünet), majd megírom, ha megkaptam a kártyát.

2021. ápr. 27. 12:34
 16/25 anonim ***** válasza:
Még az sem kapott oltást, aki januárban regisztrált. Nemhogy a héten. Ha nem vagy idős, krónikus beteg, politikus, eü dolgozó, terhes, vagy gyerek, akkor idén már ne számíts oltásra.
2021. ápr. 27. 18:19
 17/25 anonim ***** válasza:
16, anyut három nappal reg után hívták múlt héten, már meg is kapta a PFizert.
2021. ápr. 27. 18:35
 18/25 anonim ***** válasza:
17, én januárban regisztráltam, már a kórházi oltópont meg a háziorvos nyakára járok, hátha kapnék végre oltást, de a kórházból elhajtottak, háziorvos meg azt mondta még legalább 2 hónap mire sorra kerülök.
2021. ápr. 27. 18:58
 19/25 anonim ***** válasza:

Ehhez képest:

"Müller Cecília kifejtette, az eredményes vakcinabeszerzéseknek köszönhetően kedden megérkezett 480 ezer Szputnyik-V és 355 680 Pfizer-vakcina. A héten még több mint 343 ezer adag AstraZeneca-vakcinát is várnak.

Most már Magyarországon is rendelkezésre áll, széles palettán, az a védőoltás-mennyiség, amellyel mindenkit védetté tehetnek a fertőzéssel, illetve annak súlyos, szövődményes lefolyásával szemben - jelentette ki.

Már csak az embereken múlik, hogy éljenek a védőoltás lehetőségével - mondta, hangsúlyozva, hogy ez a kiút a járványból. Időpontfoglaló oltásra: [link] "

Talán jelentkezz a megadott linken időpontfoglaló oltásra.

2021. ápr. 27. 19:21
 20/25 A kérdező kommentje:
Annyira megalázó ez, hogy erre kényszerülök...
2021. ápr. 27. 19:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!