Kértek tőled hálapénzt vagy adtál a tiltás bevezetése óta?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 27. 06:21
1/10 anonim válasza:
Előtte sem kértek, nem is adtam
2/10 anonim válasza:
Kenytelen vagyok adni, mert kajak hozzairjak a szamlahoz ... csak ma divatosan 'szerviz-dijnak' nevezik :)))
4/10 A kérdező kommentje:
3: mármint kértek vagy magadtól adtál? Az orvos nem félt a lebukástól?
2021. ápr. 27. 07:01
5/10 anonim válasza:
Adtam. Elfogadta. Mondjuk úgy ügyesen megoldottam hogy ne legyen baj.
6/10 A kérdező kommentje:
5: ezek szerint nem elég nekik a magasabb fizetés, amiről szó volt, hogy ha többet kapnak, akkor nem kell nekik hálapénz
2021. ápr. 27. 07:10
7/10 anonim válasza:
Én adtam. Neked nem mindegy hogy kinek adok a pénzemből.
8/10 anonim válasza:
6, soha nem volt köze a bérhez.
Senki nem azért adott, mert az orvos keveset keresett. Röviden várakozást, soron kívüli behívást akartak vele megvásárolni a betegek. És ez most sajnos még aktuálisabb a vírus miatt, mint máskor. Alig lehet bejutni valahova, hát fizetnek.
9/10 A kérdező kommentje:
Az orvosok mondták ezt eddig, hogy megemelt bérrel nem lenne szükség a hálapénzre, akkor nem kellene korrumpálódniuk.
2021. ápr. 27. 07:48
10/10 anonim válasza:
Nem adok.. eutanáziára gyűjtök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!