Szerintetek ha a facebook letiltaná Orbán Viktor oldalát, az jogos lenne?
Figyelt kérdés
2021. jan. 13. 21:00
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
52 szavazat
1/43 anonim válasza:
Ha azt művelné, mint Trump, akkor nyilván.
2/43 A kérdező kommentje:
"Ha azt művelné, mint Trump, akkor nyilván."
Én mostanra gondoltam. Hogy a mostani facebook aktivítása (amit eddig posztolt) szerintetek sérti-e az alapelveket.
2021. jan. 13. 21:02
3/43 anonim válasza:
Mivel a face nem hasraütésből tiltogat, hanem a többség, és ténylegesen a !többség! feljelentgetései alapján, így hát teljesen jogszerű lenne.
4/43 anonim válasza:
"jogos".
Minden "joga" megvan hozzá, hogy akkor is töröljön, ha nem csináltál semmit. Ehhez nem kell ürügyet adni.
5/43 anonim válasza:
A kirekesztő félelem keltő és gyűlöletkeltő megnyilvánulásai miatt már rég lekellett volna tiltani.
6/43 anonim válasza:
Nem leszarná.
Csinálna egy Fidszbokot azt jóvan.
7/43 A kérdező kommentje:
#5/5
Tudnál mutatni egy konkrét facebook posztot Orbántól, amelyik szerinted kirekesztő félelem keltő és gyűlöletkeltő?
2021. jan. 13. 21:22
9/43 anonim válasza:
Nyilván nem személyesen ő osztja meg, de a kormánya ezt teszi 10 éve.
10/43 KárpátokGéniusza válasza:
Ha meglátom a rusnya fejét nekem az már félelemkeltő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!