Mit gondoltok erről a videóról?
2021. jan. 12. 19:22
A kérdező szavazást indított:
A valóságot mutatja, ilyen a magyar nemzet!
A valóságot mutatja, ilyenek a Fideszesek!
A valóságot mutatja, de csak néhány ember ilyen, politikai oldaltól függetlenül...
Nem a valóságot mutatja, ez egy manipulatív videó!
46 szavazat
1/21 anonim válasza:
...és erről?
https://www.youtube.com/watch?v=eCgtvUWlYSo
A kamuvideós, kamustatisztikás Korózs ezt miért nem inkább a tükörnek mondja? :D
(Majd még keresek hasonlókat...)
2/21 anonim válasza:
Találtam. :)
3/21 anonim válasza:
1-es, nem állsz itt nyerésre, a gyik-ben hemzsegnek a momosok és a dk-sok, vagyis mint gyöngyöt szórni a disznóknak.
4/21 anonim válasza:
Még egy kis Kuncze Maci:
5/21 anonim válasza:
Itt Hadházy épp arról tájékoztatja a parlamentet, hogy mit szokott a szájába venni esténként:
6/21 anonim válasza:
Ha már Hont(alan) Andris is szóba került:
7/21 anonim válasza:
Mindig a hulyek a leghangosabbak.
8/21 anonim válasza:
A rovarfejű Homonnay Geri sem maradhat ki. :)
9/21 anonim válasza:
Sajnos ez a videó mindent elmond a magyar társadalomról, politikai oldaltól függetlenül.
10/21 anonim válasza:
3-as vagyok, látod kérdező az eddigi válaszokat? Mind le lettek pontozva, inkl. engem, csak mert véleményt mertem írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!