Vakcina, oltás, teraszok, megkülönböztetés, akkor most hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Ha bejön a rossz idő, vagy akár csak lesz 1 borúsabb hétvége (4 millió oltott elérése után) akkor azok az emberek, akiknek nincs védettségi igazolványuk szépen ázzanak szét, télen fagyjanak meg kint a teraszokon? Vagy akkor be lehet menniük majd, mint a kutyáknak egy nagyobb zivatar idején fedél alá? A Közlönyben erre nem nagyon találtam utalást ma.2021. ápr. 26. 18:31
21/22 A kérdező kommentje:
Mi is megoldottuk egymásnál a bulikat eddig, sőt jobb is volt, mint a kocsmárosnak kidobni x ezer ftot. Az edzőterem egyedül ami hiányzik. A most ide oda oltott menősködőknek üzenem, nekünk is lesz előbb-utóbb kártyánk így vagy úgy, és többek közt az AIDS is az első pár hónapban nem okoz tünetet, attól hogy MÉG nincs semmi gond az oltásoktól, később lehet, bár ne legyen, mi sokan pont ezért nem kérjük, a december óta oltás nem hosszú táv.
2021. ápr. 27. 17:50
22/22 anonim válasza:
Én sem oltottam be magam, és nem értek egyet ezzel az intézkedéssel, lévén, hogy az oltott ugyanúgy fertőzhet, és ugyanúgy elkaphatja, tehát ismétlem, nekem sem tetszik ez a kirekesztés, viszont a zsidózást elég erős idehozni! Ugyanis a zsidónak NEM volt választása, őt megkülönböztették és diszkriminálták a származása miatt! Míg mi a döntésünk végett kerülünk hátrányos helyzetbe.
Amúgy nem értem, miért ne lehetne erről kulturáltan vitatkozni, miért kell egyből a másik torkának ugrani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!