Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vakcina, oltás, teraszok,...

Vakcina, oltás, teraszok, megkülönböztetés, akkor most hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Ha bejön a rossz idő, vagy akár csak lesz 1 borúsabb hétvége (4 millió oltott elérése után) akkor azok az emberek, akiknek nincs védettségi igazolványuk szépen ázzanak szét, télen fagyjanak meg kint a teraszokon? Vagy akkor be lehet menniük majd, mint a kutyáknak egy nagyobb zivatar idején fedél alá? A Közlönyben erre nem nagyon találtam utalást ma.
2021. ápr. 26. 18:31
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Én se fogok, de ha nem engednek be utána ne várják, hogy máskor is oda vigyem a pénzem miután így megaláztak. Mindenki sír a zsidók miatt hogy meg lettek különböztetve, de ez nem szúr szemet a páriákon kívül senkinek sem.
2021. ápr. 26. 20:41
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Na ja, eleinte a zsidóknak is "csak" az volt korlátozva, hogy nem mehetnek ide-oda, aztán mi lett a vége...

Jó, a mi esetünkben persze vége lesz a diszkriminációnak, ha a járvány lecseng. Csak az a kérdés, hogy mikor fog lecsengeni? És addig milyen mentális károkat szenvedhet az egyén, ha egy általad leírt szituban megalázzák?

2021. ápr. 26. 20:46
 13/22 A kérdező kommentje:
Az életben nem fog lecsengeni, mindig valami furcsa véletlen folytán jön valami új mutáns, főleg szezonon kívül, amihez a sok hülye tapsol. Amíg vannak kápók addig lesznek kirekesztett páriák is.
2021. ápr. 26. 20:56
 14/22 anonim ***** válasza:
60%
Egy vírusnak 5 hulláma van, ha vége az 5.hullámnak is, akkor már nem tud jönni újabb hullám. A kérdés már csak az, hogy meddig mutálódik még addig, vagy gyengyül-e.
2021. ápr. 27. 10:30
 15/22 anonim ***** válasza:
90%
Nem nagyon fogják nézni az oltási igazolványt.
2021. ápr. 27. 11:15
 16/22 A kérdező kommentje:
Szerintem sem, csak az első időkben, az meg pont a nyár... Nem nagyon fognak rizikózni 100.000-1 millióig terjedő bírságot meg 1 éves bezárást, főleg az elején, amikor borítékolható hogy rááll erre a rendőrség.
2021. ápr. 27. 12:26
 17/22 anonim ***** válasza:
9%

remélem teljesen kirekeszti a társadalom az oltatlanokat :) és igen lehet menni strassburgba, az ilyen marhák akik ezt írják azt sem tudják melyik országban van ... :D

ja meg még olyat is olvastam, hogy nem kérhetik el a személyidet a pincérek, hahaha, dehogynem, mert a diszkóban a kidobó nem szokta elkérni, hogy elmúltál e 18. :D

már alig várom hogy az összes agyhalott oltásellenes maszkban az arcán és tescos péksütivel a kezében bámulja majd az oltottak életét:)

u.i. várom a priviben szitkozódókat is :)

2021. ápr. 27. 14:45
 18/22 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó,én meg azt a pillanatot mikor rájöttök hogy az oltás nem véd meg a vírustól...Ha nem is attól ami most van,hanem majd a következőtől...
2021. ápr. 27. 15:23
 19/22 anonim ***** válasza:
96%
Én már egészen megszoktam, hogy nem járok vendéglátóhelyekre. Majd csinálunk nyáron kerti partikat a haverokkal. Arra kíváncsi leszek, hányan lézengenek majd az éttermeken, sörözőkön belül, míg a teraszokon alig lesz hely leülni. Mert ugye ha egy társaságban van oltatlan, nem fognak a többiek bent leülni és őt kint hagyni. Röhejes ez az egész.
2021. ápr. 27. 16:01
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Edzőtermbe járást eddig is meg oldották, hogy papíron sportoló vagy de még azt se nagyon nézték. A szállodába meg kiskapuzással eddig is lehetett menni üzleti útra hivatkozva.
2021. ápr. 27. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!