Aki nem oltatja be magát az meddig nem mehet strandra, moziba, színházba stb?
Én nem akarom beoltatni magam, akkor én örök életre ki leszek zárva a moziból?
Bezzeg Szlávik főorvos lányai dubajoztak amikor még be se voltak oltva, meg napi 200 ember hunyt el.
Amig eszre nem veszik ezek a helyek,h nincs eleg beveteluk. Utana nem fogjak kerni a kartyat tobbet.
Biztos nem fognak inkabb csodbemenni. El fogjak felejteni az igazolvanyosdit.
Jelenleg kötelezve vannak rá szerintem.Undorító ez az egész,de szerintem csak azért nyomják a prést,hogy minél többen beadassák a vakcinát,mert ez hátrányos megkülönböztetés,hisz nem kötelelező az oltás maga.
Szóval szerintem nyár elején el fogják ezt a dolgot engedni..Az is mekkora baromság már hogy első oltás után adják a kártyát,miközben csak a másodiktól alakul ki a védettség...magyar iq,jóvanazúgy..Egyet nem értek csak,munkábajáráshoz miért nem kell? :-D
"munkábajáráshoz miért nem kell?"
Vannak olyan munkahelyek, ahova kell. Miért ne tehetné meg a munkáltató, hogy csak oltottakkal dolgozik együtt pl. egy pici boltban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!