Aki nem oltatja be magát az meddig nem mehet strandra, moziba, színházba stb?
Én nem akarom beoltatni magam, akkor én örök életre ki leszek zárva a moziból?
Bezzeg Szlávik főorvos lányai dubajoztak amikor még be se voltak oltva, meg napi 200 ember hunyt el.
"És ha bizonyítom,hogy nincs semmi bajom?Akkor se engednek be egészségesként?"
Az a gond, hogy ilyesmit csak úgy bizonyítani nem lehet. Ami egyértelműen ellenőrizhető, hogy ha igazoltan átestél már a covidon, vagy ha megkaptad a vakcinát, akkor kisebb eséllyel fertőződsz és fertőzöl, és ezt igazolhatod a kártyával.
Közel sem tökéletes módszer, már csak azért sem mert van aki pl már az első oltás után megkapja a kártyát, más a második után is még vár... de mégis valami ösztönzés egyeseknek, mert az oltással meg haladni kell. Ugyanis tetszik vagy sem, amíg nem lesz elegendő mértékű az átoltottság, addig tuti maradni fognak a korlátozások.
#9 "Én is voltam tegnap teraszon, a kutya nem kérte tőlem"
Ez valószínűleg azért történhetett így, mert teraszra nem kell, te nagyon okos.
#14 mindegy, ismerőseim is voltak (csak máshol)
Tőlük kérték.
"Aki nem oltatja be magát az meddig nem mehet strandra, moziba, színházba stb?"
Amig be nem oltattja magat. Onkent donthetsz, hogy meddig nem akarsz reszt venni az eletben.
#15, ez nem változtat a tényen, hogy teraszra bárki mehet igazolványtól függetlenül.
Lehet a vendéglátós ezt rosszul tudta, vagy csak személyes döntésből biztosra akart menni.
Miután elérjük a 4 millió oltottat, akkor fog kezdődni az igazoltatósdi.
Rendőr igazoltatás 2023:
- Jó napot kívánok, egyszerű rutin ellenőrzés, jogosítványt, forgalmi engedélyt, személyi igazolványt és oltási kiskönyvet kérek szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!