Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetért azzal, hogy a kormány...

Egyetért azzal, hogy a kormány "a magyar emberek" véleményének nevezi az online konzultáció eredményét?

Figyelt kérdés

Magyar Közlöny 2021.04.26: "A védettségi igazolvány használatáról a magyar emberek döntöttek az újraindításról szóló online konzultáció során. A konzultációt kitöltők 65 százaléka támogatta azt, hogy a védettségi igazolvánnyal rendelkezők felmentést kapjanak egyes korlátozások alól."

Magyarország lakossága kb. 9,5 millió.

Az internethozzáféréssel rendelkezők száma kb. 7 millió.

Az oltatlanok száma kb. 5,5 millió.

Az online konzultációt kitöltők 65%-a kb. 300 ezer ember.

A 300 ezer ember a teljes lakosság 3%-a, a beoltatlanok 5%-a.

Vagyis Orbán Viktor hozott egy olyan rendeletet, amit az ország 3%-a döntött el. Mi lesz a következő, ha most ott tartunk, hogy 300 ezer ember dönthet egy ország sorsáról?

2021. ápr. 26. 09:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

"Hát így jár a maradék 97% aki nem akar dönteni"

A 97% szimplán csak megunta, hogy folyamatosan a kormány számára kedvező, teljesen kamu "konzultációkon" vegyen részt amik a szabad döntés látszatát adják, de gyakorlatilag egyértelműen egy tényezős kérdés-válaszok vannak.

2021. ápr. 26. 11:23
 12/12 A kérdező kommentje:

#10: pontosabban 528.187-en, aminek a 65%-a 343.321 fő. Így is messze áll a 9,5 milliótól de még az 5,5 millió beoltatlantól is.

#11: igen, csak érdemes abból kiindulni, hogy származhat hátrányom, ha kitöltöm a konzultációt? Származhat bármi hátrányom, ha elmegyek szavazni arra, akire akarok? Nem... legfeljebb 5 percet elvesz az életemből, és talán nem fogják rám, hogy a "magyar emberek" így döntöttek... mert ennyi erővel szembe is köphetném magamat, hogy én kitöltöttem, nem arra szavaztam, és mégis belevettek a 3%-ba. Mert a "magyar embernek nem lehet megmondani mit tegyen", meg a "magyar ember ezt akarja". Ezt a faszt...

Ez a konzultáció teljes mértékben mutatja, hogy az emberek ugyanazt csinálják, amit 3 évvel ezelőtt: azt hiszik, ha befogják a fülüket/szemüket, meg szarnak az egészre, akkor minden megoldódik magától, és ez a konzultáció az élő példa arra, hogy hogyan nyert legutóbb is a Fidesz 2/3. Mert a Fideszesek elmentek szavazni, a többi többség meg leszarta. Továbbra sem akarják megérteni, hogy ha lehet, akkor tenni kell! Nem mások mellett, hanem a Fidesz ellen. El kell menni szavazni, ha van rá legalább 1 apró lehetőség, hogy hallassuk a hangunkat.

Értem, hogy ez a konzultáció köcsögség volt, én is láttam, kitöltöttem, de lehetett volna úgy szavazni, hogy az jó legyen.

Jövőre megint eljátsszuk ugyanezt, hogy aki nem akar senkire szavazni, az el sem megy? Előre érzem a sikert...

2021. ápr. 26. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!