Ha a nemz. konzult.nál megadom az adataimat,azzal érhet engem hátrány? Mondjuk ha nem úgy gondolkodva jelölöm a válaszokat, mint ahogy a kormány akarja, meg ha kulturált módon leírom a véleményemet,ha lehet, hogy én mit tartanék jónak? :) Vélemény?
Igen, Orbán Viktor és Semjén Zsolt éjszaka személyesen kimennek a házadhoz, leülnek ketten veled szembe és hipnotizálnak. Ezek után arra ébredsz reggel meztelenül, hogy a kamrából eltűnt a vodka.
Ja bocs, a pálinka. A vodka a Gyurcsánynál tűnik el, ha egy fideszeshez meg a Vadai Ágival.
Szerinted milyen hátrány érhetne? :D Nekik te csak egy statisztika adat vagy, egy hatalmas halmaznak az eltörpülő eleme.
Basszus, elírtam :(
*megy
"Mondjuk ha nem úgy gondolkodva jelölöm a válaszokat, mint ahogy a kormány akarja, "
Kérdező
Neked nem tiszta a szó jelentése, hogy KÉRDÉS?
Nincs olyan hogy "Mondjuk ha nem úgy gondolkodva jelölöm a válaszokat, mint ahogy a kormány akarja, ", kérdések vannak, azokra van pár lehetséges válasz és ha valamelyikkel egyetértesz akkor bejelölöd.
A kérdőív anonim. Nem kapcsolódik ahhoz ami nevet és adatokat te megadsz. Amikor az adataidat kérdezik az ahhoz kell, hogy arra a címre ne adjanak meg több lehetőséget a válaszolásra. Kapsz egy email-t, amin már csak egy link van és ott tudod kitölteni. De ez - a válaszaid - már nem a neveden futnak.
Pont ez a lényeg hogy mindenki válaszoljon, az is aki teljesen másképpen gondolja a dolgokat mint a többiek. Akkor lesz értelmes eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!