Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akkor ezek szerint a teraszon...

Akkor ezek szerint a teraszon fogyaszthat az oltatlan is?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 26. 09:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Mindig a fidesz kezdi, aztán másra fogja! Legjobb védekezés a támadás!
2021. ápr. 26. 09:55
 12/15 anonim ***** válasza:
38%

Én nem emlékszem rá, hogy bármelyik kormánypárti politikus azt mondta volna, hogy nem vehetik igénybe a tömegközlekedési eszközöket akik nem oktatnak. Vagy hogy nem mehetnek boltba. Vagy hogy koncentrációs táborba zárják aki nem oltatja be magát. Csupán arról volt szó, h ideiglenesen csak az oltottak látogathatnak majd bizonyos szolgáltatásokat. Erre jöttetek azzal, hogy egyébként az oltás egyik sem, semmit nem ér és valójában csak az a cél, hogy kínai vakcinával havonta újraoltsák a teljes lakosságot és kiírtsák a dolgozóképes lakosságot, hogy Mészáros mindent felvásárolhasson, illetve ha jövőre nem az ellenzék győz akkor el akartatok költözni olyan országba, ahol nem kell COVID-oltás. Azt is állítottátok, hogy Nyugat-Európában szándékosan nem oltják, csak a 80 év felettieket, mert nekik már úgyis mindegy miben halnak meg.

Szóval összességében sokminden le lett írva itt kérdésbe burkolt vélemény formájában az elmúlt napokban. 🙂

2021. ápr. 26. 10:09
 13/15 A kérdező kommentje:
Mégis a kormánypárt presszionálja az embereket, hogy oltassanak, holott nem tette kötelezővé, gondolom, a felelősség elhárítása végett.
2021. ápr. 26. 11:07
 14/15 anonim ***** válasza:
24%
#12. Touché.
2021. ápr. 26. 11:14
 15/15 anonim ***** válasza:
63%
Kaptam ma kínait. A fele be volt fagyva (amit első szúrásra a doki nem vett észre), a kezével melengette, majd döfött másodszor is. A szuri nem fájt, csak alig bírtam a röhögésem visszatartani!😆
2021. ápr. 26. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!