Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A teraszok "nyitása" arra...

A teraszok "nyitása" arra ösztönöz, hogy beoltasd magad?

Figyelt kérdés

Lassan, de fokozatosan nyit az ország. Most a teraszok nyitottak. Minket akiket nem lehetett megvezetni az oltásellenes kampánnyal és már van védettségi igazolványunk nagyon örülünk ennek. Kellemes sétákat teszünk és fogyasztunk

Az hogy akik nem kérték az oltás és ebből kimaradnak, nem érzitek ösztönözve magatokat, hogy regisztráljatok a vakcinára? A vakcina után két héttel 85%-95% védettség alakul ki a szervezetben és a covid megbetegedés után nem kerülsz korházba. Nem terheled le az így is túlterhelt egészségügyet. Nem érzed azt a kötelezettséget, hogy levedd az agyonterhelt orvosoktól, ápolók válláról a munkát, azzal hogy beoltod magad?

Nem érzed azt, hogy az lenne a normális hogy regisztrálj a vakcinára és így te is részese legyél a nyitásnak a többi emberrel együtt?

2021. ápr. 25. 21:49
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem ösztönöz, eddig is nagyon ritkán jártam ilyen helyekre. A fejük tetejére is állhatnak, akkor sem fogom beoltatni magam és részt venni az emberkísérletben. Vagy úgy is mondhatom, szívesebben tartozom a kontrollcsoporthoz.

Nem úgy van, hogy a teraszokra oltatlanok is kiülhetnek? És miért ne sétálhatnának?

Az egészségügyet az oltottak is le fogják terhelni, ha nem most, majd később. Kivéve, akik hirtelen halnak meg, mint az egyik rokonom.

2021. ápr. 28. 09:50
 42/47 anonim ***** válasza:
77%
Az oroszok most ellenőrzik a szputnyikot, az index megíra. Mielőtt piacra dobták, nem tették meg? Most nyomassak ilyesmit magamba, csak mert azért? Még várok, ameddig csak lehet. Meg akarom várni, hogy mi lesz az oltottakkal. A környezetemben sok oltott van, kiváncsi vagyok mi lesz velük. 2 már karanténban van mert covidos lett, egy hónapja mind a két adagot megkapták, nem tudom melyikből.
2021. ápr. 28. 10:10
 43/47 anonim ***** válasza:
91%
42)a phizernél még az se tudják hány adag kell vagy meddig hat AZert monstan,hogy nekem se a keleti se a nyugati vskcina nem kell
2021. ápr. 28. 13:33
 44/47 Koplárovics Béci ***** válasza:
46%

"Az oroszok most ellenőrzik a szputnyikot, az index megíra. "

De mit ellenőriznek rajta? Mert ez sehonnan nem derül ki. Találgatni persze lehet...

"A fejük tetejére is állhatnak, akkor sem fogom beoltatni magam és részt venni az emberkísérletben."

... tehát akkor inkább résztveszel egy másik emberkísérletben? A "hogyan hat a covid az emberekre" kísérletben. Még mindig nem jöttél rá, hogy csak azt hiszed, hogy választottál?

2021. ápr. 28. 17:10
 45/47 anonim ***** válasza:
42%
Olyan jó ezeket az oltásellenes kommenteket olvasni. Az emberek komolyan azt hiszik, hogy felsőbbrendűek lesznek attól, hogy azt mondják, hogy az oltás rossz, meg meghalsz tőle :D
2021. máj. 17. 12:01
 46/47 anonim ***** válasza:
Mintha az oltáspártiak nem ugyanazt művelnék csak másik oldalról.
2021. máj. 17. 15:45
 47/47 anonim ***** válasza:
100%

Hol van az ugrásszerű fertőzésszámnövekedés a nyitás hatására?

2021. jún. 5. 20:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!