Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A teraszok "nyitása" arra...

A teraszok "nyitása" arra ösztönöz, hogy beoltasd magad?

Figyelt kérdés

Lassan, de fokozatosan nyit az ország. Most a teraszok nyitottak. Minket akiket nem lehetett megvezetni az oltásellenes kampánnyal és már van védettségi igazolványunk nagyon örülünk ennek. Kellemes sétákat teszünk és fogyasztunk

Az hogy akik nem kérték az oltás és ebből kimaradnak, nem érzitek ösztönözve magatokat, hogy regisztráljatok a vakcinára? A vakcina után két héttel 85%-95% védettség alakul ki a szervezetben és a covid megbetegedés után nem kerülsz korházba. Nem terheled le az így is túlterhelt egészségügyet. Nem érzed azt a kötelezettséget, hogy levedd az agyonterhelt orvosoktól, ápolók válláról a munkát, azzal hogy beoltod magad?

Nem érzed azt, hogy az lenne a normális hogy regisztrálj a vakcinára és így te is részese legyél a nyitásnak a többi emberrel együtt?

2021. ápr. 25. 21:49
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
70%
Nem egy csicska vagyok, mint a magyarok többsége, akit félelemmel manipulálni lehet.
2021. ápr. 25. 22:20
 32/47 anonim ***** válasza:
73%
"Van ahol most is teljes lezárás van, és hozzáteszem az állampolgárok is felelősségteljesebben viselkednek máshol, nálunk csak azért hordják a maszkot hogy a rendőr ne büntesse meg őket, és nem azért mert a vírustól védenék egymást" Ez egy nagy hülye´seg. Én sváb vagyok, így vannak Németországban rokonaim. Azok is mondják, hogy lehet, hogy még egy éve az átlag német komolyan vette, de már nem. Van egy szük réteg nyilvánvalóan N´metroszágban is " a vírusrettegök", akik nyilván doa vnnak az intézkedésekért, dez átlag emeb rmár nem. Most is arról papolnak N´metorzságban, hogy meghosszabítják az intézekedseket, mert hogy leterhelöben vagy az ege´szegügy, holott Németország gyakorlatilag már fél éve zárlat alatt van, pár hete hoztak egyes tartományokban annyi engedményt, hogy negatív teszttel lehet menni fodrászhot, meg ilyen helyekre, de az se minden tartományba. Szóval az átlag németnek is már a maszkozásból meg a bezárt kocsmákból.
2021. ápr. 25. 22:26
 33/47 anonim ***** válasza:
24%

"Nem egy csicska vagyok, mint a magyarok többsége, akit félelemmel manipulálni lehet."

Ehhez képest egyszerű dacból, érzelmi felindulásból reagáltál a "manipulációra", azaz manipulálva lettél.

2021. ápr. 25. 22:27
 34/47 anonim ***** válasza:
30%
Köszönöm,már beoltattam magam.haldoklom.-ilyen válaszlehetőség miért nincs?
2021. ápr. 25. 22:29
 35/47 anonim ***** válasza:
83%
Persze más országokban felelőségteljesen rajonganak az emberek a maszkviselésért mega lezárásokért. Ja persze ezért vannak több tízezeres tüntetések többek között Ausztriában, Németországban, meg Belgiumban:D
2021. ápr. 25. 22:35
 36/47 anonim ***** válasza:
54%

"Ehhez képest egyszerű dacból, érzelmi felindulásból reagáltál a "manipulációra", azaz manipulálva lettél."

Ebben nincs dac és érzelmi felindulás, hanem pont ellenkezőleg, a józan ész. Ha hagyjuk, hogy megzsaroljanak minket, akkor megszokottá válik, és máskor is megcsinálják. Következetesen NEM-et kell mondani rá. Ezért nem oltatom be magam már csak azért sem.

2021. ápr. 25. 22:44
 37/47 Koplárovics Béci ***** válasza:
60%

"Ebben nincs dac és érzelmi felindulás, hanem pont ellenkezőleg, a józan ész. Ha hagyjuk, hogy megzsaroljanak minket, akkor megszokottá válik, és máskor is megcsinálják. Következetesen NEM-et kell mondani rá. Ezért nem oltatom be magam már csak azért sem."

Tegyük fel, hogy nem Magyarországon élsz, hanem bármelyik országban, választhatsz. Akkor beoltatnád magad?

2021. ápr. 25. 22:49
 38/47 anonim ***** válasza:
69%
Kocsmába, moziba, étterembe stb nem járok, szóval teljesen hidegen hagy a dolog.
2021. ápr. 25. 23:20
 39/47 anonim ***** válasza:
100%
1-2 év múlva meglátjuk kinek volt igaza. Lassú víz partot mos.
2021. ápr. 26. 07:13
 40/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem, rühellem a zsarolást, kocsmázni pedig eddig sem jártam.
2021. ápr. 26. 18:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!