Nem oltottként meddig leszek másodrendű állampolgár? Meddig leszek kitiltva az éttermekből, mozikból, múzeumokból...stb?
Nem csak számodra.
És azért is furcsa mert influenza oltás sem kötelező pedig ott nincs is kockázat kb, de ott mégis joga van másokat fertőzni.
Itt meg az a felháborító hogy tünetmentesen te halálosan terjeszted az oltástálibok szerint.
De ha vakcinától vagy tünetmentes akkor már alig terjeszted.
Furcsa.
12
Oké de hova? USA kilöve.Kina ugyszint.Mas országban szar az élet.Japanban nehéz a nyelv még nem tudom mi ott a helyzet.Esetleg Ausztrália de ott nehéz letelepedni.Kilatastalan a helyzet.Itt kell boldogulnia mindenkinek saját maguknak
15
Szerinted egyből bele halnak az oltasba?Akik betegek lettek azok nem a "covidot" kaptak el
Mi nem rettegunk az oltastol,csak nem vagyunk öngyilkos hajlamuak.Ti rettegtek egy nem létező dologtol ami szerintem egyszerre szánalmas és nevetséges is
17
Ne zavarjon hogy nem neked írtam a kommentet
Téged se zavarjon, hogy a 15-ös válaszolónak írtam.
19
Téged meg az ne zavarjon hogy érdemes számmal vagy valami mással jelezni hogy melyik válaszolonak irsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!