Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok a 45-55 életév...

Támogatnátok a 45-55 életév közötti magyar állampolgárok szavazati jogának befagyasztását a demográfiai válság elkerülése érdekében?

Figyelt kérdés

Sajnos ennek az országnak a korfája erősen beteg. A Ratkó-gyerekek és Ratkó-unokák (45-55) teszik ki a korosztályok messze túlnyomó részét. Így esélyt sem hagyva a jövő generációjának demokratikus érvényesülésére. Így képviselet nélkül hagyva a jövőért dolgozó generációt.

Átmenetileg indokolt lenne, és te támogatnád, hogy Magyarországon demográfiai torlódás miatt a 45-55 éves korosztály szavazati jogát befagyasztani a következő 2 választás erejéig? Így esélyt adva Magyarországnak a túlélésre.

2021. ápr. 18. 20:12
A kérdező szavazást indított:
Igen, a cél szentesíti az eszközt
Nem, ez nem lenne demokratikus
61 szavazat
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
47%
Nem. Viszont a 30 év alatti pávákét támogatom.
2021. ápr. 18. 20:19
 2/34 anonim ***** válasza:
80%
Csak akkor, ha a választójogot még legalább nyolc osztályhoz, munkahelyhez, befejezett tanulmányokhoz is kötnénk, persze nem átmenetileg.
2021. ápr. 18. 20:22
 3/34 anonim ***** válasza:
95%
Nem. Ha én dolgozom, adót fizetek, akkor legyen már jogom szavazni.
2021. ápr. 18. 20:23
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Szóval én nem szavazhatok mert 48 áves vagyok? De az adómból eltarthatom azokat a fiatalokat akik segélyen élnek, de ők szavazhatnak? Tudod mit? Ha nem fizetek adót, nem fizetek TB ( így is mindig magánorvoshoz járok) akkor megmarad a fizetésem teljes egészében. AKkor nekem mindegy kire szavaztok, én nagyon jó anyagi körülmények között fogok élni. De amíg a fizetésem fele elmegy adóra, TB-re addig igenis van szavazati jogom nekem is.
2021. ápr. 18. 20:26
 5/34 anonim ***** válasza:
95%

"Így esélyt sem hagyva a jövő generációjának demokratikus érvényesülésére"

Hát a te elképzelésed az minden lenne, csak nem demokratikus.

2021. ápr. 18. 20:39
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
egy 55 éves ember még 10 évig a munkaerőpiacon van, az 2 és fél ciklus! miért kéne kizárni őket a politikából, mikor még 10 évig aktívak, adót fizetnek??
2021. ápr. 18. 20:45
 7/34 anonim ***** válasza:
14%

Ellenkezőleg,inkább azt támogatom hogy csak ők szavazhassanak.

A fiatalokat ütni kell,nem pedig szavazati jogot adni nekik.

2021. ápr. 18. 20:46
 8/34 A kérdező kommentje:
Pont ez a baj. Ezért nem lesz jövője Magyarországnak. Ezért fognak itt a kínaiak, indiok, muszlimok elszaporodni, mert nincs kontrollja a demokrácia keretein belül a magyar fiataloknak. Nincs más csak az elvándorlás
2021. ápr. 18. 20:57
 9/34 anonim ***** válasza:
61%

Milyen jövőt vesznek el?

Tudod mit látok én, mint 16 éves a korosztályomban?

Fidesz az rósz!

De miért?

Mi az hogy miért? Rósz és kész. Olvastam valahol.

Ellenzék lyó!!!

Miért?

Mert O1G

Ez aztán a válasz...

Nem mondom vannak okosak de a nagyja az kb ilyen. Azt se tudják mi van csak annyit hogy valaki azt mondta hogy az ellenzék majd helyre teszi a dolgokat

2021. ápr. 18. 21:23
 10/34 anonim ***** válasza:
86%

Amúgy meg Orbán politikája pont hogy bevándorlás ellenes:D

2021. ápr. 18. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!