Lesz e számottevő ellenállás a védettségi igazolvánnyal szemben a nemrég kiderült részletek fényében?
Vagy a magyar bebizonyítja hogy tényleg egy birka nép? (Eszembe jutott egy metafora kormányzati péniszről és állampolgári farpofákról de inkább nem írom le).
Nem vagyok egy emberi jogi aktivista aki mindig az emberi jogokkal jön de a védettségi igazolvány ötletét olyan szintű és szégyentelen jogtiprásnak tartom amire a kommunizmus óta nem volt példa.
Nem baj, mert 10 éve azt hallgatom, hogy diktatúra.
Most tényleg érdekes a szituáció, de most valahogy az EU meg a nagy ellenzék is kussol.
Hol van Jakab meg a többi semmirekellő?
3.
A Tasz már jelezte, hogy mi van.
Szal legközelebb tájékozódj!
szerintem ez attól függ, hogy ez a patkány fidesz létrehoz e kimondottan erre a mi adónkból egy felügyeleti szervet, mint amilyen pl a nav.
akik aztán járnak éjjel nappal ellenőrízgetni, mint azok a bu zik.
a konditerem szerintem sima ügy lesz.
le fogják sza rni a kártyát, verseny engedély nélkül is jártam eddig is.
a vendéglő kocsma már szelektáltabb lesz, de mivel a vendéglátás szabálya a mindent a vendégért, így nem tudom hogyan fog megvalósulni, hogy bemegy egy 6-8 fős társaság a vendéglőbe előre asztalt foglaltatva, vagy mondjuk kibérlik a helyet esküvői ebédre ami mondjuk 800e-1milla a vendéglátó helynek.
és akk majd jön szerencsétlen pincér mindenkitől végigkérve a kártyát?
lepofoznák a ge cibe szegényt.
#5 nah mit mondott a TASZ?
Komolyan azt gondoljâtok amúgy hogy ha ez az intézkedés ennyire diszkriminatív lenne, akkor az egész EU csak ülne ölbe tett kézzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!