Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért gondolják az oltásellene...

Miért gondolják az oltásellenesek, hogy ők a többség?

Figyelt kérdés

Szögezzük le, nem értek egyet a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők hátrányos megkülönböztetésével, aki nem akarja beoltatni magát, ne oltassa.

De, azt nem értem, hogy amikor magukat többségnek gondolják az oltásellenesek, és olyanokkal jönnek, hogy majd csak nyugdíjasok mehetnek moziba, koncertre stb., mert csak ők vannak/lesznek oltva, akkor ezeket miből gondolják? Oké, vannak kb 20 %-nyian*, nem elhanyagolható a számuk, de úgy viselkednek, mintha az arány fordított lenne.

Ezek az emberek valami gondolatbuborékban élnek és csak a szűk munkásbrigádjukból vagy családjukból szűrik le, hogy szerintük senki nincs beoltva és nem is tervezi beoltatni magát?

* [link]

2021. ápr. 24. 14:04
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
67%

#18, te nagyon tudatlan okoskodó, csak egy igazán apróságot felejtesz el. A gyerekek létezését :D Magyarország felnőtt lakossága 7,8 millió fő körüli. Ennyit a számszerű többségről :DDD

Ja és lásd a KSH folyamatosan frissülő felmérését, amit a kérdező is linkelt. Nevetségesen törpe birkanyájba tartoztok.

2021. ápr. 24. 14:54
 22/35 anonim ***** válasza:
28%

19*

Krónikus betegség a depresszió. Azért kaptam Astra Zenecát. Ismétlődően visszatérő (Rekkurens) major depressziv zavar jelenleg közepes fázisban. Ez a diagnózisom MOST, OLTÁS ELŐTT ENYHE FÁZISBAN VOLTAM.

A halottak listáján koronavirus.gov.hu-n is feltüntetik a depressziót mint alapbetegséget csak szólok!!!!

2021. ápr. 24. 14:55
 23/35 anonim ***** válasza:
86%
Értem, de még mindig nincs közvetlen ok-okozat a kettő között. Honnan veszed, hogy egy Covid-nélküli világban nem súlyosbodott volna ugyanígy?
2021. ápr. 24. 14:59
 24/35 anonim ***** válasza:
20%

23*

Mert tudom. Orvosom szerint is lehetséges.

2021. ápr. 24. 15:00
 25/35 anonim ***** válasza:
45%
#21 A birkanyáj az ti vírusrettegők vagytok, mert a tények ellenére vakon elhiszitek a propagandát, hogy az oltás hatékony és biztonságos, holott ezt semmi nem támasztja alá. A gyerekeket valóban kihagytam a számításból, cserébe viszont ott vannak azok, akik eddig is csak a zsarolás miatt mérgeztették meg magukat.
2021. ápr. 24. 15:01
 26/35 anonim ***** válasza:
24%
Azóta felemelte az antidepresszáns dózist és nyugtatóból is többet szedek hogy este tudjak normálisan aludni. Állandóan rémálmaim vannak, félek hogy meghalok szürkének, fakónak látom a dolgokat szó szerint nem élénkek a színek. Alig bírok kikelni az ágyból, nem eszek fogyok iszonyúan fáj a gerincem a hátamban az ideg meggörnyedek tőle olyan mélyen fáj
2021. ápr. 24. 15:02
 27/35 anonim ***** válasza:
89%
#26 akkor meg fogsz halni.már most haldokolsz.
2021. ápr. 24. 15:04
 28/35 anonim ***** válasza:
83%

Ki kéne venni - ha lehetne - ezekből az okosokból az összes oltást, amit gyerekkorukban beléjük nyomtak. Temetőben vagy vastüdőben feküdve nem nyomkodnák a billentyűzetet.

Pestis. Kolera. Lepra. Gyermekbénulás. Torokgyík. Feketehimlő. Én inkább az orvostudományra szavazok. Azért szültek régen tizenhármat, hogy kettő megérje a felnőttkort.

2021. ápr. 24. 15:09
 29/35 anonim ***** válasza:
72%

Honnan lehet tájékozódni a valódi tényekről, ha nem az orvosoktól? Ki a biztos forrás? Gődény? Ezós távgyógyítók? Azok az internetes cikkek, amik a neked tetsző igazságot írják?

Én nem állítom, hogy a kormány megbízható, de ha a világszerte hivatalos információkat nem hisszük el, akkor semmi másban sem hihetünk. Vagyis de, hinni lehet, ami tetszik, de tudni nem.

2021. ápr. 24. 15:12
 30/35 anonim ***** válasza:
96%

#25, tudjuk, tudjuk, mindig kell valami időben megfelelően távoli, bizonyíthatatlan veszély, amire mutogathattok. Aztán amikor 2031-et fog mutatni a naptár és semmi mellékhatás nem jelentkezik, ti már rég a 17. legújabb konteótokon fogtok pörögni és felvázolni, hogy a 12G chipeket a világ titkos ura, a gyíkember Szoboszlai Dominik irányítja.

De ne aggódjatok, mellékhatások vannak. A covidon enyhe tünetekkel átesettek közt.

[link]

"A mostani amerikai kutatás 73 ezer gyógyult fertőzött veterán adataival ezért is hiánypótló, de az eredmények nem túl megnyugtatók. A fő megállapítás, hogy a volt covidosok halandósága a gyógyulásuk után is jóval magasabb: a kórházba nem kerülteké a fertőzésük utáni 1-6 hónapban 60 százalékkal haladta meg azokét, akik egyáltalán nem voltak covidosok."

De legalább nem kell aggódnod, hogy mi lesz veled 10 év múlva :DDD

2021. ápr. 24. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!