Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért gondolják az oltásellene...

Miért gondolják az oltásellenesek, hogy ők a többség?

Figyelt kérdés

Szögezzük le, nem értek egyet a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők hátrányos megkülönböztetésével, aki nem akarja beoltatni magát, ne oltassa.

De, azt nem értem, hogy amikor magukat többségnek gondolják az oltásellenesek, és olyanokkal jönnek, hogy majd csak nyugdíjasok mehetnek moziba, koncertre stb., mert csak ők vannak/lesznek oltva, akkor ezeket miből gondolják? Oké, vannak kb 20 %-nyian*, nem elhanyagolható a számuk, de úgy viselkednek, mintha az arány fordított lenne.

Ezek az emberek valami gondolatbuborékban élnek és csak a szűk munkásbrigádjukból vagy családjukból szűrik le, hogy szerintük senki nincs beoltva és nem is tervezi beoltatni magát?

* [link]

2021. ápr. 24. 14:04
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
66%
#10 Nem tudott kinőni. A chipek megakadályozták, tudhatnád! :)
2021. ápr. 24. 14:25
 12/35 anonim ***** válasza:
40%
Attól még tényleg depressziót kaptam orvosom is mondta hogy lehet mellelhatasa a vakcinanak. Nem kell lehulyezni nem hiszek a csipekben meg 5g toronyban se de ezt tapasztaltam!!!!
2021. ápr. 24. 14:28
 13/35 anonim ***** válasza:
31%
Milyen 20%?ennyi védett,vagyis 20% még nincs ebben az országban az összlakosságot figyelembe véve.
2021. ápr. 24. 14:29
 14/35 anonim ***** válasza:
77%

#12 A depresszió nem lehet egy oltás mellékhatása. A hátfájás esetleg.

HA tapasztaltál valamit akkor menj vele orvoshoz!

2021. ápr. 24. 14:32
 15/35 anonim ***** válasza:
71%

14#

Jarok orvoshoz és határozottan mondta sulyosbodott a depresszió scippa adagot 10rol 15 mg emelte.

A másik hogy az oltás előtt teljesen stabil volt a mentális állapotom azóta bezuhant.remalmol,szorongas,frusztracio,remeges,fogyas,felelem a haláltól, hatfajas, gerincfajas, zsibba

Das, izomrqngas stb stb stb

2021. ápr. 24. 14:37
 16/35 anonim ***** válasza:
36%
És ilyen embereknek van szavazati joguk mint a 12-es akik lábon hordták ki az agyhalált..
2021. ápr. 24. 14:38
 17/35 anonim ***** válasza:
23%

Ilyenek ezek a vakcinatálibok. Remélem a máglyát nem hozzák vissza.

Most komolyan azért üldöztök valakit, mert nem ért semmit rajta az a pocsolya? Vagy csak beteg lett tőle?

Jobbulást kedves honfitársunk! Igen, te is a társadalom teljes értékű tagja vagy!

2021. ápr. 24. 14:47
 18/35 anonim ***** válasza:
29%

[link]

Eszerint 4 millió 326 ezren regisztráltak eddig. Ez Magyarország lakosságának 44%-a. Tehát mi, normális emberek vagyunk többségben. Akik ezután oltatják be magukat, azok már csak a zsarolás és az oltatlanok diszkriminációja miatt fogják.

2021. ápr. 24. 14:49
 19/35 anonim ***** válasza:
89%
#12, Astrával februárban kizárólag a 18-59 éves krónikus betegeket oltották. Ahhoz, hogy te már 2 hónapja túl lehessél mindkettőn, ilyennek kellett volna lenned. De krónikus betegséggel miért meglepő a hátfájás és a többi? A depresszió pedig nem szűnt meg létezni a Covid miatt, oltástól függetlenül is lehetsz az.
2021. ápr. 24. 14:51
 20/35 anonim ***** válasza:
53%

17*

köszönöm. Kiállok magamért mert tudom hogy a vakcina csak rontotta a mentális állapotomat. Orvosom szerint is lehetséges, egyébként a koronavirus se jobb mert az is okoz mindenféle problémát veseleállás, agyi köd, demencia, depresszió, tüdőgyulladás kétoldali, légzésleállás stb stb

Szerintem itt már semmi se fog segíteni. A vakcina se megváltó, saját tapasztalatból TUDOM HOGY MENNYIRE RONTOTT AZ ÁLLAPOTOMON MIÓTA BEOLTOTTAK KÉT ADAG ASTRA ZENECA VAKCINÁVAL.

Ha bárki választhat én inkább Pfizert vagy kínait, oroszt javaslok.

2021. ápr. 24. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!