Most hogy szinte mindent igazolványhoz kötnek, érdemes emiatt beoltatni magam?
10! Nyugi még mindig a jobboldaliak az elutasítóak az oltással kapcsolatban! Tudod ez van ha éveken keresztül riogatják őkt, hogy "Sorosmigráncsbrüsszelvilágösszeesküvésamagyarokellen" most meg fosnak a "becsippeltbilgéjtccoltástól".
Ha megnéed a legelvakultabb jobberek a legnagyobb "járványszkeptikusok" meg oltásellenesek.
Az "oltásellenesazellenzék" dumát nem kéne erőlteni, nem vesszük be.
Az ellenzék oltás ellenes. Én jobboldaliként szimplán nem oltatom be magam, mert nemrég estem át a víruson.
Viszont nem terjesztem a baromságokat a vakcinákkal kapcsolatban, nem bizonytalanítok el más embert. Aki igényt érez rá nyugodtan oltassa be magát.
"5 hónapja oltanak mégis dübörög a vírus, akkor mi értelme oltakoznod?"
Látom nem zavar, hogy 90%-ban az olyanok között "dübörög" akik nem kapták meg az oltásaikat. nem "furcsa", hogy alig van 65 évnél idősebb új fertőzött a korábbiakhoz képest? Mert ugye ők már kaptak oltást.
" nem "furcsa", hogy alig van 65 évnél idősebb új fertőzött a korábbiakhoz képest"
Az a furcsa, hogy ezt honnan tudod, ugyanis nem közölnek ilyen adatot.
Pont azoknál alakul ki nagyobb valószinűséggel posztcovid szindroma akik csak "kis náthával" esnek át a fertőzésen.
Utána akár fél évig is jelen van a virus a szervezetükben és krónikus immunválaszt generál. Aki megfertőződik, a következő 6 hónapban 60 %-al nagyobb eséllyel hal meg, mint aki nem kapja el.
És a posztcovid szindrómásokon is NAGYBAN segit az oltás mivel erősebb immunválaszt generál.
Ennyit a sok tudatlan oltás ellenes bégetőről. A tesóm is ilyen de nem vitatkozok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!