Most hogy szinte mindent igazolványhoz kötnek, érdemes emiatt beoltatni magam?
Ha tartasz a vírustól, ha nem bírod tovább elviselni a kiközösítést a munkahelyen, ha a veszélyeztetett korosztályba tartozol, ha van pénzed étterembe, moziba és egyéb szórakozóhelyekre járni, akkor mindenképpen oltasd be magad.
Én át estem a víruson, mégsem tartok igényt a kártyára, szerintem egy szánalmas diszkrimináció, ami csak még jobban megosztja a társadalmat.
Munkahelyen pedig úgy kezelnek mintha leprás lennék, azt hiszik hogy mivel átestem a víruson akkor fertőzök és ők úgy tartanak tőlem hogy ők be vannak oltva. Úgyhogy én csalódtam az emberekben, 15 év közös munka után úgy bánnak velem mint valami csótánnyal, jövőhéten tervezek felmondani.
Természetesen ahogy akarod, mindenkinek saját döntése, csak rád és az orvosodra tartozik. Ebbe nem szólhat bele senki, nincsenek befolyásoló tényezők, megfontolod a kérdést és következmények nélkül dönthetsz,100% magánügy.
DE!
Ha mégsem oltatod be magad egy senkiházi bugris hülye laposföldhívő oltásellenes vírustagadó ezós szektás konteós tömeggyilkos terjesztő parazita vagy, akit elzárunk mindentől és mindenkitől és ahogy és ahol csak lehet ellehetetlenítjük az életed.
Tiéd a döntés 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!