Van olyan Európai ország ahol be van tiltva az oltásigazolás?
Olyanok vagytok mint a laposföld hívő birkák.. csak éppen ti jogfosztottak lesztek :)
Hacsak egy szuri lenne, semmi bajunk nem lenne vele. De ez egyértelműen arra irányul, hogy a túlszaporodott Föld lakosságát megtizedelje.
De mi nem leszünk köztük. Ez az ország egyébként is már a balkán szinten tart, Európa egyik legszarabb országa, így nincs sok szívfájdalmunk itt hagyni.
9
"Én még nem szóltam hozzá ehhez a témához,"
Így is kellett volna maradnia.
Nézz utána a statisztikáknak, az értelmiség oltatja magát és a tanulatlan proli banda aki a Facebook bejegyzéseknek meg egyértelmű konteoknak dől be (mint te a chipses dumával) az ellenzi az oltást.
Valószínűleg hazudsz ezzel a közgazdász meg mérnök dumával , mivel egy kérdést se tudsz rendesen kiírni, szóval sanszos, hogy egy DK-s fiatal vagy.
Érdekes, mi pont úgy tapasztaljuk, hogy a tudatlan vidéki buta embereket oltják halomra, akik ki is posztolják, hogy "beoltatom, magam ÉRTED"
Hát értem/értünk ne tegyétek, ne adassátok be magatokban a pár éven belül halált okozó vakcinát, mert én se/mi se tesszük meg értetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!