Egyetértést azzal, hogy 4 millió beoltott után a védettséget szerzők visszakapnak bizonyos jogosultságokat, a többiek pedig még nem?
Ez konkrétan negatív diszkrimináció. 1 bátor ember kell aki jelenti az eu felé és megizélgetik a popójukat.
Egyáltalán nem értek vele egyet amúgy. Én átestem, van kártyám de így sem. Ha nem lenne kártyám, nem vihetném el a fiam egy játszóházba pl. Az apja meg konkrétan már rég az oltásra vár. Amíg nem kapja meg nem mehetünk együtt sehova.
Aki oltva van meg veri a mellét, hogy ez neki igenis jár. Meg nehogy már ő oltatlanokkal érintkezzen. Miért is? Mitől fél? Hiszen védve van. Vagy majd a pincér aki a teraszon kiszolgálja az oltatlant az nem fogja átvinni a belső térbe? Egy tányér, egy tálca vagy bármi elég hogy hordozza. Baromság az egész úgy ahogy van
13, ugye tudod hogy a nagy jogvédő EU pillanatok alatt köpi magát szembe ha úgy alakul? Sok mindenre mondták hogy így nem lesz, úgy nem lesz, aztán pillanatok alatt zártak határokat meg a vendéglátást, kötöttek mindent tesztekhez, stb...
Ha nem lesz meg náluk a nyájimmunitás, akkor ugyanúgy nekiállnak szankcionálni, mint itthon.
"Arra fantasztikusan jó lesz, hogy az oltottak a csodaszérumuk bűvöletében majd jól elterjeszzék a vírust. Szerencsére az oltatlanokat meg fogja védeni az immunrendszerük, de a sok gyilkos maszkos, majd biztosan ráfogja majd a többire, azt, amiről ő maga tehet azzal, hogy totálisan lenullázzák a saját védekezőrendszerüket."
Aha, tehát az oltott maszkosok a gyilkosok ugye? Az a bajotok, hogy a kormány ellenségképet kreál de ti is ugyanezt csináljátok. Amúgy mi az a maszkos gyilkos?xDDDD Ja elfelejtettem, a gyk-n mindenki szakértő, jós, csodadoktor.
A te ellenségképed: az oltottak. A szüleimet és a szomszédaimat is beoltották és keresztapámat is, meg sokakat másokat. Nem igaz az, amit írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!