Jobbik szavazók! Titeket hogyan érint, hogy a Jobbik olyanokkal került egy oldalra, akik a párt eredeti konzervatív céljaival mennek szembe?
Gondolok itt akár a "Gender ideológiára", a keresztényellenes kirohanásokra, a hagyományos családmodell kétségbe vonására, a multikulti éltetésére. Most még "csak" egy kerületben állítottak például BLM/LMBTQ szobrot a szövetségesetek, de mi jöhet még később?
Egyáltalán hogyan tudtok így megmaradni Jobbik szavazónak?
Szerintem a Jobbiknak már nincsenek meg a 2018 előtti szavazói.
Négy év alatt egy csomó fiatal szavazót be lehet palizni. Jakab megnyilvánulási erértelműen az elsőszavazóknak szólnak.
Másik hozzászólóhoz hasonlóan én is még a Jobbikra adtam a voksom 2018-as választáson amúgy. Sőt előtte nagyon sokáig. 2006-ban még középiskolás diák voltam, de mentem tüntetni és bennük láttam azt aki pozitív változást tudna elhozni. 2010-ben is már rájuk szavaztam.
Ez a későbbi néppártosodási vonal még rendben volt nálam, de azt a történet végén megélni, hogy Gyurcsánnyal egy platformon, egy közös képen, emelvényen, stb szerepeljen ez a párt, érzelmileg sem volt egyszerű.
Nálam végleg leszerepeltek. A Fidesz, a Mi Hazánk, esetleg más alternatíva mellett gondolkodom, ahogy remélem még sokan így tesznek 2022-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!