Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán megteheti hogy elveszi...

Orbán megteheti hogy elveszi az alapvető emberi jogot a szórakozást(mozi,állatkert,fürdők uszodák) az oltatlanoktól?

Figyelt kérdés
Orbán Viktor elmondta, a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára jövő héten megnyílnak: a színházak, a tánc és zeneművészeti események, látogathatóak lesznek lesznek a cirkuszok, a mozik, az edző és fittnestermek, az uszodák, a közfürdők, a jégpályák, az állatkertek, a vadasparkok, a kalandparkok, a vidámparkok, a játszóházak, múzeumok, könyvtárak, a sportesemények, valamint kinyithatnak a szállodák, és kinyitnak az éttermek belső helységei is azok számára, akik redelkeznek védettségi igazolvánnyal.

2021. ápr. 23. 09:47
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
19%

"Legrosszabb esetben, mióta adót fizetek a közösbe, pláne közszolgáltatások, pl. könyvtár esetén."

Ööö, nem? Hiszen a könyvtár eddig mindannyiunknak zárva volt, ezek szerint a lezárás maga minden adófizetővel szembeni diszkrimináció?

Nem, az ökölszabály továbbra is az, hogy könyvtárba, múzeumba, adóforintokból és nem adóforintokból fenntartott helyekre NEM szabad menni, de ez alól kivételt kapnak azok, akikről teljes bizonyossággal tudható, hogy nem hordoz veszélyt a jelenlétük másokra nézve ezeken a helyeken.

Aki nem hajlandó oltatni és nem is védett korábbi fertőzés miatt, az nem ilyen, tehát rá az eredeti kitétel vonatkozik.

2021. ápr. 23. 15:31
 32/37 anonim ***** válasza:
67%
Szóval akinek erős az immunrendszere és else kapta, vagy ha igen megse érezte az veszélyes, de aki majdnem belehalt egy náthába meg kapott egy haszontalan oltást az nem .. mesélj még.
2021. ápr. 23. 15:59
 33/37 Koplárovics Béci ***** válasza:
28%

"Szóval akinek erős az immunrendszere és else kapta"

Az, hogy MÉG nem kaptad el, még nem biztosíték arra, hogy az immunrendszered le is győzné - hiszen nem is kaptad el. Ha pedig átestél rajta tüntementesen, az kimutatható az ellenanyag-termelésből, és ugyanolyan védett vagy.

Ugyanakkor ha úgy gondolod, hogy elég erős az immunrendszered, akkor gyakorlatilag fölösleges bármelyik vakcinától tartanod, hiszen majd az immunrendszered legyőzi azt is, ami a mellékhatás lenne. Vagy akkor mégsem olyan frankó az immunrendszered?

Illetve hogyan bizonyítod azt, hogy az immunrendszered erős? Te azt állítod. Mert "még sosem voltál beteg". De azt meg sosem lehet tudni, hogy azért, mert tényleg az immundrendszered erős, vagy csak a körülötted lévő burok.

2021. ápr. 23. 18:03
 34/37 anonim ***** válasza:
74%
Onnan hogy olyan helyeken jártam, melóztam ahol talán a legjobban vagyok kitéve a vírusnak, 8 órán át több ezer ember között, sokszor még maszk nélkül és mégis elkerült a nagy vírus ami titeket már akkor elkap ha kinéztek az ablakon. Lehet hogy elkaptam de nem éreztem, akkor meg még nevetségesebb ez a nagy vírus.
2021. ápr. 23. 20:27
 35/37 Koplárovics Béci ***** válasza:
12%
#24: perszepersze. Viszont azt, hogy átestél-e, ma már szerencsére lehet tesztelni. És ezzel ugyanúgy megkapod a védettségi igazolást. Tehát újra megdőlt az oltási zsarolás duma.
2021. ápr. 23. 20:30
 36/37 anonim ***** válasza:
80%
Az elejétől szarok az egész vírusra, normálisan próbáltam élni, már amennyire megengedték a körülmények, utcán csak vamzerok közelében teszem fel a maszkot, november-december kivételével végig jártam edzőterembe, mindezt Budapesten tettem, így joggal reménykedtem abban, hogy átestem ezen a komoly betegségen tünet nélkül. Sajnos a hivatalos védettségi igazolványhoz szükséges teszt szerint, amire kikúrtam 9000 Ft-ot, a diszkriminációs igazolványhoz szükséges minimum 50 antitest helyett van kemény 3, így ha nem akarok örökre bezárva élni, akkor élhetek az önkéntesen belémkényszerített oltás “lehetőségével”, aminek a kockázata esetemben lényegesen nagyobb, mint a COVID fertőzés kockázata. Rohadjon meg az összes COVID fasiszta, rettegő idióta.
2021. ápr. 23. 21:42
 37/37 anonim ***** válasza:
83%

És ha kimutatja, miaz hogy még én örüljek hogy "csak" oltást vagy betegségen való átesést várnak el ? Akkor az a baj hogy nem kaptam el ?

Kiprovokálta a sok selejtes fostos a szabályokat és még örülnek is neki!

2021. ápr. 23. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!