Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mészáros Lölö komolyan összehá...

Mészáros Lölö komolyan összeházasodik Várkonyi Andreával? Mi lehet a háttérben?

Figyelt kérdés
Milyen érdekek játszhatnak közre? Valami komoly politikai összefonódás lehet emögött, ne akarják elhitetni, hogy szerelem van köztük.

2021. ápr. 22. 20:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
49%
10: jóval kevesebben foglalkoznának velük, ha nem közpénzből menne a buli. Igaz, akkor Lölö sem lenne sehol, és VA is máshol keresné a boldogságot.
2021. ápr. 22. 21:26
 12/21 anonim ***** válasza:
54%

6: ha VA elért egy életszívonalat, az folyamatos pénzt igényel, hogy fent lehessen tartani, az pedig egyszerűbb, a készen kapja.

Másrészt van egy lánya, lehet, hogy az ő jövőjéért vállalta be a dolgot, hogy neki ne legyen gondja az életben.

Bár nem irigylem szegény kamaszt, biztos kapja a beszólásokat, mert a kamaszok nem kíméletesek.

2021. ápr. 22. 21:29
 13/21 anonim ***** válasza:
87%

Na mert amit az a kislány most kap majd azt az ellenségemnek sem kívánom.. Inkább élt volna szvsz ő is egy normális de átlagos életet, mint, hogy az anyját az ország pénztárcája dugja...

2021. ápr. 22. 21:45
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt bánom, hogy meg se hívtak, pedig én (is) fizetem az esküvőt...
2021. ápr. 22. 22:26
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Várkonyi is majd csak kicsapja neki, mint Cersei Robertnek.

Fú, most valami olyat képzeltem el, amit nem kellett volna...

2021. ápr. 22. 23:18
 16/21 anonim ***** válasza:
83%

Nekem eszembe jutott egy olyan forgatókönyv, ami szerintem még senkinek. Mindenki leszólja a Várkonyit, pedig lehet a nemzet megmentője a csaj. Lehet olyannyira szívén viseli a nemzet sorsát, hogy képes összeházasodni és együtt hálni ezzel a malaccal, hogy utána egy év múlva válóperben elszedje a vagyona felét, és visszaadja azt az országnak. Gondoljátok el, többszáz milliárd ellopott forint visszakerülne az emberekhez!

Lehet egyszer még egy nemzet lesz hálás ennek a nőnek.

2021. ápr. 24. 20:45
 17/21 anonim válasza:
100%
16, szerintem írtak házassági szerződést.
2021. ápr. 26. 08:02
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
#15 az hagyján, hogy elképzeled, de le is írod... három napnyi kajám kívánkozik vissza
2021. ápr. 26. 20:48
 19/21 anonim ***** válasza:
16 - te a pottyantós vagy
2021. ápr. 27. 01:26
 20/21 anonim ***** válasza:
pénz pénz pénz és sok pénz
2021. máj. 17. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!