Mészáros Lölö komolyan összeházasodik Várkonyi Andreával? Mi lehet a háttérben?
6: ha VA elért egy életszívonalat, az folyamatos pénzt igényel, hogy fent lehessen tartani, az pedig egyszerűbb, a készen kapja.
Másrészt van egy lánya, lehet, hogy az ő jövőjéért vállalta be a dolgot, hogy neki ne legyen gondja az életben.
Bár nem irigylem szegény kamaszt, biztos kapja a beszólásokat, mert a kamaszok nem kíméletesek.
Na mert amit az a kislány most kap majd azt az ellenségemnek sem kívánom.. Inkább élt volna szvsz ő is egy normális de átlagos életet, mint, hogy az anyját az ország pénztárcája dugja...
Várkonyi is majd csak kicsapja neki, mint Cersei Robertnek.
Fú, most valami olyat képzeltem el, amit nem kellett volna...
Nekem eszembe jutott egy olyan forgatókönyv, ami szerintem még senkinek. Mindenki leszólja a Várkonyit, pedig lehet a nemzet megmentője a csaj. Lehet olyannyira szívén viseli a nemzet sorsát, hogy képes összeházasodni és együtt hálni ezzel a malaccal, hogy utána egy év múlva válóperben elszedje a vagyona felét, és visszaadja azt az országnak. Gondoljátok el, többszáz milliárd ellopott forint visszakerülne az emberekhez!
Lehet egyszer még egy nemzet lesz hálás ennek a nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!