Orbán direkt akar egy 4. hullámot nyárra a korai nyitással, amikor pontosan tudja, hogy jön az indiai dupla mutáns Európába?
Orbánnak egy nyári lezárás az egy aranybánya lenne. Mivel a Balaton meg úgy alle zusammen az egész ország turisztikai pénzbányáinak a fele már a strómanjai/haverjai kezében van. A másik fele még magán vállalkozók tulajdonában. De hogyha most lenne egy nagy nyári kiesés, akkor a haverjait/strómanjait úgyis kárpótolná közpénzből sok-sok milliárddal (mint a Lölő által felvásárolt Hunguest Hotels láncolat), a kisvállalkozók pedig "keret hiányában elutasítva" üzenetet kapnának a segély kérelmükre. Így sokakat akkora anyagi veszteség érné, hogy kénytelenek lennének szarért-húgyért eladni Lölőnek, így végül minden az övék lehetne már.
Tehát Orbán Vityának igazis baromira jól jönne egy nyári 4. hullám, korlátozásokkal, mert így mindent felvásárolhatnának az oligarchái. A választások miatt pedig nem kell aggódnia, ez egy olyannyira fordított gondolkodású ország, hogy még az így tönkrement emberek, meg akik nyaralni akartak volna de nem mehettek, még azok is a Fidesz-re fognak szavazni 2022-ben, mert jönni fog a migránskaraván.
És hiába bámulsz most a monitorra, TE OTT is aki nézel, te is a Fideszre fogsz szavazni tudom ám, hiszen magyar vagy. Ilyen a gondolkodásod.
Szerintetek is most direkt nyitja ki az iskolákat, a teraszokat, és tolja ki szombattól 11-ig a kijárási korlátozást, hogy nagyot üssön az indiai dupla mutáns itt nyár előtt?
Ne haragudj, de én már a kis fejtegetésed első két mondatánál elakadtam. Idézem:
"Orbánnak egy nyári lezárás az egy aranybánya lenne. Mivel a Balaton meg úgy alle zusammen az egész ország turisztikai pénzbányáinak a fele már a strómanjai/haverjai kezében van."
Ezt én nem értem. Ha Orbán kezében van a Balatonon a lángosos meg a szálló, akkor mégis miért lenne neki aranybánya, ha ahelyett, hogy az emberek itt költenék a pénzüket, otthon ülnek a korlátozások miatt??
2-es, szövegértés nem volt az erősséged suliban.
Azért aranybánya neki, mert a haverjait kárpótolja köz- meg EU-s pénzekből, de a többiek becsődölnek és olcsón felvásárolhatja. Azért.
De majd jönni fog a migráns karaván nyugi. Meg felmondják választások előtt Gyurcsány öszödi beszédét egy közpénzből forgatott kisfilmben, és meglesz a 2/3.
Tavaj pont nyárra ment le.
Idén melóban azon szurkolunk,hogy pont nyárra durranjon be...
Főnököm nézett is ránk csúnyán,hogy miért akarunk rosszat neki.
Erre mondtuk,hogy ha van egy ilyen lehetőség akkor mi élni szeretnénk vele....
Mert ilyen szezonuk még sosem volt..
Vagyis lenne,,ha bejön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!