Árokpart kérdése:
Mi lesz ezzel az indiai duplán mutálódó koronavírussal?
Figyelt kérdés
Rusvai Miklós virológus szerint nálunk is megjelenhet kb. 2 hét múlva. Ha folyamatosan oltunk befolyásol ez a mutáns valamit is, elviekben már hasonló tényező nem lesz mint a brit variáns ugye? Azért gondolom, mert akkor már eleve erősebb hírértéke lenne. Ki mit gondol erről?2021. ápr. 21. 23:21
1/18 anonim válasza:
Nem tudom. De én a Jemeni - Siófoki mutanstol tartok a legjobban. De azt csak a 37.hullamban ígérték.
2/18 anonim válasza:
Ha olvastad Rusvait, akkor mélyedj bele ismét. Elég érthetően megmondta, milyen lehet az új variáns hatása.
3/18 anonim válasza:
Szerintem nem fog befolyasolni semmit.
4/18 anonim válasza:
Mi lenne? Jön a 4. hullám, ez van.
6/18 anonim válasza:
Hamarosan ki fogják találni, hogy itt van (mivel valójában nem létezik, csak kitalálni lehet), és arra hivatkozva fogják bevezetni a 24 órás kijárási tilalmat. Addig néznek minket hülyének, amíg engedjük.
7/18 anonim válasza:
El ne hidd már kérdező ezt a mutánst. Direkt találnak ki ilyeneket és nézik hülyének az embert. Látom sokan beveszik ennek ellenére. Vírus mutálódik, de nem így ahogy hallod a hírekben.
9/18 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Lassan már tényleg értelme sem lesz élni, mert soha nem lesz vége, olyan érzésünk van.
10/18 anonim válasza:
egy világjárvány idején rohadt nagy szenzáció, ogy korlátozások vannak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!