Ha O.V. leváltják javul majd a helyzetünk?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 21. 22:00
1/25 anonim válasza:
Leváltani nem fogják tudni, legfeljebb meghal... de én akkor meg fogok könnyebbülni, esküszöm!
2/25 árokpart válasza:
Igen jobb lesz a mostaninál. Persze ne svájci meg luxemburgi életszínvonalra számíts, hanem a magyarországi lehetőségek realitásának talaján. Ha már nem lesz ekkora a társadalmi olló már akkor egy fokkal jobb lesz, illetve ha jóval kevesebben lesznek kirekesztve a társadalomból mint most. Legalábbis azt figyeltem meg, hogy ha nem a Fidesz van kormányon akkor általában az alsó középsztály is tud gyarapodni. Nekik sem lesz elérhetetlen netán egy jobb ingatlan és sorolhatnánk.
3/25 anonim válasza:
Nem tudom, de szívesen kipróbálnám már.
4/25 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy az egyének oldaláról nézve is, és társadalmilag is romlani fog.
5/25 anonim válasza:
Attól függ kire lesz leváltva majd.
6/25 anonim válasza:
Négyes, mi fog romlani? Csak nem félsz, hogy kiesel a pikszisből?
7/25 anonim válasza:
Nem vagyok benne semmilyen pikszisben.De adózom, dolgozom, nem vagyok nyeretlen kétéves és van összehasonlítási alapom.
8/25 anonim válasza:
Ha ide hozzák a BLM mozgalmat, feminácikat és egyéb baromságokat a nagy USA seggnyalásban akkor gyorsabban fog romlani mint tej a napon
9/25 anonim válasza:
"De adózom, dolgozom"
Ennek ellenére nem veszed észre, mennyit vesznek ki a zsebedből Viktorkáék...pedig pont a dolgozó, adózó emberek a vesztesei a mostani rendszernek, NER lovagok, spekulánsok, csókosok híznak rajtad.
10/25 A Cenz Ura válasza:
usa seggnyalás nem szimpatikus nekem sem, a többit leszarom
de összességében akkor is csak jobb lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!