Szerintetek hogyan fog folytatódni a járvány forgatókönyve? Vajon nekünk továbbra is kedvezőbb lesz a helyzetünk, vagy ez a helyzeti előny szét fog foszlani?
"Már ha igaz, mert csak itt olvastam valahol" - olvasol valamit valahol, te sem hiszed, hogy igaz, de azért hivatkozol rá.
Persze az emberek erre is idejönnek és válaszolnak, igaz, hogy ez már az ötvenedik konteós kérdés, de nem jönnek rá, hogy ha nem válaszolnak, akkor el is tűnnének az ilyenek. Persze én is "válaszolok", de remélem rajtam kívül max. 1-2 hozzászólás lesz.
Már vége. Olyan lesz, mint egy influenza. Szlovák reprezentatív felmérések alapján 0,1-0,2% a halálozási rátája a vírusnak (sőt ez alatti, ha a teljes tájékoztatási rend torzítását kivesszük), és eléggé specifikus, hogy kire veszélyes. Ezért nincs az az épeszű kormány, aki bedönti a világot, és a társadalmi támogatása is megszűnt a maradj otthonnak
Orbán megmondja h holnaptol vége lesz es vége lesz.
Ennyi ostoba embert!
Jó, jó, értem én az optimizmust, de akikkel én beszéltem, azoknak mind az volt a gyanúja, hogy újra terjeszteni fogják/terjedni fog a fertőzés majd ősztől. Persze ezek csak találgatások de az emberekben benne van a megalapozott aggódás. Annyit hazudtak már hogy talán ez nem is meglepő...
A társadalmak nyakán ott liheg Bill Gates a csodálatosan működő operációs rendszerek tulajdonosa, aki a világot akarja beoltani, valószínűleg hasonlóan "tökéletes" vakccináival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!