Az index miért hoz le ilyen hungarofób, magyarellenes nyilatkozatot?
"A magyar az iszik, eszik és b****k"."
Miért kell ennyire kiemelni az, hogy a MAGYAR? Nem vagyok sem mélymagyar, sem turbómagyar, de eléggé ellenszenves, hogy ezt ennyire kiemelik. Ez degradáló a magyarokra nézve(bármilyen más népre is az lenne). Ezek alapszükségletek, minden embernél (sőt minden állatnál is), néptől függetlenül. Ezáltal gyakorlatilag a magyarok az állatokkal lettek egyenlő szintre emelve. Hogyan lehet egy népről általánosságban beszélni? 10 millióból van két teljesen egyforma? Ez ugyanannyira értelmetlen és ellenséges, mint a zsidókról mondani, hogy csak kereskedni és ármánykodni tudnak. Semmi értelme, ellenben sugallja a gyűlöletet. Mondja ezt a hölgy, az index meg lehozza. Bár a hölgy akkor nem túl igényes, ha ilyen állatias létformával egyáltalán szóba áll (bár a pénzt könnyen zsebre teszi, miért a "magyar" megdolgozott). Az újságíró, aki ezt leírja, bizonyára vagy nem tartja magát magyarnak, vagy ő rá ezek tényleg igazak, így nem volt ideje tanulni 21. századi kultúrát, ahol már nem trendi a megbélyegző általánosítás.
Szerintem ez inkább klikkvadászat, de a mondandója igaz, csak nem szép szavakkal.
Az, hogy Magyar, az inkább általánosságban véve igaz, pl más országokhoz viszonyítva, nem minden emberre.
#1 És azt is megéltük, hogy az Index egy prosti nyilatkozatát hozza le kiemelt, dőlt betűvel szedett idézetként...
Ez nem trollkodás, pont ezért irritáló, hozzák a színvonalat.
Kerdezo, igazad van...de tenyleg...ez a megbelyegzo altalanositas...
Bezzeg a migransokrol, lehet terjeszteni...hogy mind noket eroszakol...meg persze mind virushordozo...
Ez ugye nem altalanositas...
Persze hozhattam volna mas peldat is...de ez olyan kezenfekvo volt...
„Szerintem ez inkább klikkvadászat, de a mondandója igaz, csak nem szép szavakkal.
Az, hogy Magyar, az inkább általánosságban véve igaz, pl más országokhoz viszonyítva, nem minden emberre.”
Ez eléggé kusza mondat. Egyébként például a németeknél sokkal elterjedtebb a prostitúció egységnyi főre vetítve.... Magyarország az alsó középmezőnyben van, nem indokolt kiemelni…
„Kerdezo, igazad van...de tenyleg...ez a megbelyegzo altalanositas...
Bezzeg a migransokrol, lehet terjeszteni...hogy mind noket eroszakol...meg persze mind virushordozo...
Ez ugye nem altalanositas...
Persze hozhattam volna mas peldat is...de ez olyan kezenfekvo volt...”
Én nem mondtam, hogy nem általánosítás például a migránsozás, ez is pont ugyanolyan irritáló és értelmetlen. Tehát a magyarozás sem kevésbé irritáló, mint a migránsozás.
Irritalo a migransozas...
Ezek szerint irrital a Fidesz, KDNP, Origo, TV2, M1...mindenhol dől a migransozas es az altalanositas...
A kovetkezo kerdesed errol fog szolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!