Ha az index lehozhat egy ilyen cikket, akkor miért nem lehet azt a véleményt kimondani, hogy lehet, hogy nem is olyan nagy baj, ha a svédek mintájára elengedjük a vírust?
Az index cikk arról szól, hogy nem baj, ha a koronavírus válság miatt átrendeződik a gazdaság, és az életképesebb CÉGEK maradnak meg. Eszerint a kimeneti korlátozások még jók is.
A "svéd modell" arról szól, hogy csak hagyjuk futni a vírust, és majd az életképesebb EMBEREK maradnak meg. Eszerint a kimeneti korlátozások rossz dolgok.
Nekem mindkét véleménnyel van bajom, de csak az egyik hirdeti nyíltan az eugenikát.
Erről mutass egy forrást utolsó, nekem az ellentétje van meg:
Kérlek ne hazudj nyilvánosan, mert rémhírterjesztésért megy a TEK
AMit belinkeltem, az tegnapi hír, amit te, az meg már igen régi, nem aktuális.
Mellesleg másokat hazugsággal vádolni is szabályellenes. föleg, ha nem helytállóak az infóid!
(Meg tégedd is igencsak primitív, veszekedös, tájékozatlan valakinek minösít egy ilyen kommentár!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!