Fideszesek, most hogy legyőzték a lipsy komcsi marxista sorosista SZFE-t, örültök hogy Budapestre kínai kommunista egyetem épül az adónkból?
3-4-5-6 és 9:
"Shanghai universities including Fudan University, Tongji University and East China Normal University have set up undergraduate majors in Marxist theory or ideological and political theory, The Paper reported. "
Ha tudtok angolul, tessék. Majd ti is kiválthatjátok a vörös párttagkönyvet, és mehettek Marx meg Engels képeit tanulmányozni az őrsgyűlésen :D
Szánalmas, ahogy a fideszbirkák még a tényeket is letagadják, csak hogy ne sérüljön a fejükben felépített kép a nemzethy-keresztény, Európát védő Fideszről. Miközben a gazdijaik épp kiárusítják az országot a kommunistáknak.
*17
Nem a kérdező, hanem te hoztad példapárba a két egyetemet. A kérdező mindössze annyiban címkézte föl őket, hogy ha a Fidesz szerint az SZFE "lipsy komcsi marxista sorosista", akkor a kommunista Fudam egyetem mi?
Megnyugtatlak, a Fudam egyetem alapokiratában egyértelműen szerepel a Kínai Kommunista Párt iránti elköteleződés.😃
Ebből következően semmi olyasmit ott nem oktatnak, ami szembemenne a Kínai Kommunista Párt irányvonalával.
*23
Persze, a válaszodban azt írtad, új épületet kapott a SZFE, meg hogy a Fudam hatalmas fejlődést indíthat el.😂
Csakhogy nem ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!