Fideszesek, most hogy legyőzték a lipsy komcsi marxista sorosista SZFE-t, örültök hogy Budapestre kínai kommunista egyetem épül az adónkból?
Mi az, hogy KOMMUNISTA egyetem? :))) Nem hinnem, hogy ideologiai tudomanyokat hoznanak ide.
Azt sem gondolnam, hogy a te es az en adombol epitenek fel (van a Kinaiaknak penze boven) :)
Es azt se felejtsuk el: ez csak egy allomas lesz a Belgrad-Peking vasutvonalon ... ugy fogjak hivmi, 'egyetemvaros allomas' :)))
Milyen furan valtozott a Vilag!? Osidokben, hogy megismerjuk a kornyezetunket, hogy megismerjuk masok kulturajat, hogy tanuljunk egymastol ... fel kellett fedezni a Vilagot, utazni kellett az ismeretlensegbe es unnepeltuk a nagy felfedezoket.
Manapsag mar nem kell MarcoPolonak lenni, hogy megismerjuk a kinai tudomanyt, hanem hazhoz jonnek a kis kinaiak :) ... erre van egy-ket alulfejlett agyu valaki, aki lazadozik?! :D
3., 4., De bizony a magyar adófizetők pénzéből épül. Konkrétan kínai hitelből, de a hitelt a magyar adófizetőknek vissza kell fizetni.
Az ideológia pedig vaskosan ott lesz.
Kérdező
Az SZFE most kapott hatalmas, új, modern komplexumot az oktatásához és egy rakás pénzt mellé. A "legyőzése" annyit jelent hogy sokkal modernebb körülmények között végezhetik a hallgatók képzését.
A Fudan egyetem megjelenéséért versenyez a régió minden országa, mert ez egy olyan beruházás ami hatalmas fejlődést indíthat meg.
Kérdező, azt tudtad hogy az SZFE-nek összesen 500 hallgatója van? Hogy a tervezett kampusza a Fudan egyetemnek 5000 fős lesz?
nem, nyilván ezt sem tudtad mint semmi mást sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!