Szerintetek mennyinél fog kimerülni a beoltottak száma?
Jelengleg 4,2 millió regisztrált van + kb 300 ezer, aki nem regisztráción keresztül keresztül kapta meg az oltását. Ha most befagyasztanánk az időt, durván 4,5 millió emberrel számolhatnánk, hogy megkapja az első oltását.
De az idő telik, és lesznek még próbálkozások az oltási hajlandóság növelésére. Mennyinél fog kimerülni a dolog?
Bill Gates már akkor is osztotta az eszét a covid elleni vakcinák fontosságáról amikor még nem is volt világjárvány, csak Kínában volt még.
Vajon honnan tudta hogy világjárvány lesz, már akkor? Hmmm. Az ebola miért nem lett világjárvány? Érdekes...
És ennek az embernek a vakcinájával oltassam be magam? Na ne mondd :D
Toroczkai tényleg megmondta, hogy Bill G(eci)ates volt?
Akkor azaz ember mégsem olyan ostoba mint gondoltam. Talán rá kellene szavaznom?
11, Fú igen, emlékszem én is. Kitervelt az egész úgy ahogy van.
Meg volt amikor kijelentette, hogy az emberiség felét ki kellene írtani, és szabadjára engedett több száz malárival fertőzött szúnyogot egy előadáson. Szerencsére nem sikerült embereket ölnie a csicska szúnyogjaival, de nem értem miért nincs még rács mögött egy ilyen akció után. Ez egy elmebeteg.
@1
Elég sokan oltatjuk mi huszonévesek is magunkat. Csak az a helyzet, hogy nem azért, mert annyira rettegnénk ettől a naaaaaagy, szöööörnyű, gyilkos vírustól, hanem mert figyeld meg, képes lesz drága kormányunk az oltási kiskönyvhöz kötni, hogy ki mehet be egy nyomorult múzeumba, várba, szállást ki foglalhat. Lehet persze lázadni meg kibszni a rendszerrel azzal, hogy csakazértse oltatja magát az ember, csak az a baj, hogy a kormány önkényuralmát ezzel nem fogod megtörni.
Az időseket és fontosabb alkalmazottakat már beoltották, a 18 alattiakat egyelőre nem akarják.
Most tartunk kb. 3,5 milliónál.
A legutóbbi felmérés szerint kb. 4,5 millióan kérik az oltást (és még 1,5 millióan esetleg = 6 millió)
Orbánék elvileg 7 milliót szeretnének.
Na, nekem 40 évesnek a huszonéves ne ossza az észt!
Egyébként egy másik kérdésre offolva: én azoknak a táborába tartozom (ellenzékiként), akik azt mondják, hogy valószínűleg átestek már rajta. ÉN 2020 márciusban voltam olyan beteg, hogy két-három napig olyan volt a székletem, mint a tiszta víz (tehát leállította az emésztésemet, májat, mindent, vagy három napig vízkenyéren voltam és még az is folyton kispriccelt). Életemben nem voltam még olyan rosszul. Aztán felépültem, 4-5. napon megettem volna már az asztalt is, úgy kikoplaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!