Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a kínai...

Mi a véleményetek a kínai Fudan egyetemről?

2021. ápr. 18. 11:24
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
22%

31

Egy olyan nyelven gondolkodó népnek, amelyik nyelven nincs szó a teóriára, nincsenek igeidők és nincs feltételes mód.

Komolyan?

2021. ápr. 18. 15:57
 32/43 anonim ***** válasza:
21%
Az ókori görögöknek meg nem volt szavuk a jogra, mégis alkalmazták. A magyar nyelvnek sem volt elég sokmindenre szava amiket a nyelvújítás során hoztak be, ahogy például a szavainknak sincs neme mint sok nyelv esetén. Ennek nem sok köze van van az IQhoz. Igazad lenne ha a kínai nyelv primitív lenne, azonban marhára nehéz tanulni.
2021. ápr. 18. 16:18
 33/43 anonim ***** válasza:
53%

33

Ugyan már. Az IQ.hoz bizony köze van a gondolkodásnak, és a gondolkodásnak is ahhoz, hogy milyen nyelven gondolkodik az ember. A hétköznapokban, igeidőkben kijelentő vagy feltételes módban.

A teória szó hiánya a feltételes mód hiányából adódik. Amiből alapvető hiányok adódnak a gondolkodásban.

Itt nem arról van szó, mint a nyelvÚJÍTÁSnál, hogy HASZNÁLt idegen szavak HELYETT találtak ki anyanyelvi szavakat.

A kínai nyelv bizony primitív a fogalomalkotása miatt. Tanulni a tonalitása miatt nehéz, meg amiatt, hogy pl. magyarnak azt kell megértenie, hogy tök mindegy, hogy írt, ír, írni fog, vagy írna, írt volna valaki valamit.

Hogy megkérdezed magyarul/németül/angolul a kínai zöldségest, hogy mikor lesz mondjuk banán, erre azt mondja, hogy van. De hát hol, kérded. Banán holnap van. Mondja.

2021. ápr. 18. 16:52
 34/43 anonim ***** válasza:
24%

Nem. A lovári nyelv például kiválóan tükrözi használóinak intellektusát, 1500as szókinccsel😆

Most hiába bizonygatod, a kínaiak nem hülyék, ezt világszerte végzett IQ tesztek bizonyítják, nem csak amit Kínában mértek, ez nem véleménykérdés. De ha nekem nem hiszel, megnézheted a többi vágottszemű IQját is, azok is magasak és a kínaiak hozzájuk állnak genetikailag legközelebb.

2021. ápr. 18. 17:15
 35/43 anonim ***** válasza:
28%

35

Valamit nagyon félreértettél, vagy egyáltalán nem is értetted. Netán kínai/ázsiai lennél?

Én azt NEM "bizonygattam", hogy "a kínaiak nem hülyék", se semmi hülyeséggel kapcsolatos dolgot.

A nyelv gondolkodással kapcsolatos összefüggéséről írtam. Ami miatt pl. zsidók MAGYARUL taníttatják -szerte a világon- a gyerekeiket, hogy kreatívan gondolkodni tanuljanak.

A szerinted "világszerte" tesztelt kínaiakról honnan tudták, hogy azok Kínán kívül, amikor pl. Észak-Amerikában egyszerű ORVOSI vizsgálatoknál sűrű bocsánatkérések mellett kérdezik meg SZÓBAN, hogy ha nincs ellene kifogás, megkérdezhetik-e a származást, hogy összevethessék a származás szerinti statisztikai csoporttal? És HA a páciens beleegyezik, AKKOR írható a papírra föl, hogy milyen alrasszba tartozónak TARTJA MAGÁT a vizsgált személy.

2021. ápr. 18. 17:32
 36/43 anonim ***** válasza:
49%

Ennek semmi köze ahhoz amiről eddig beszéltél. Eddig azt bizonygattad hogy a kínaiknak valójában alacsony az IQjuk csak mesterségesen hamisítottak statokat xd

2021. ápr. 18. 17:40
 37/43 anonim ***** válasza:
22%

37

HOL "bizonygattam", hogy "alacsony az IQ.juk"?

HOL írtam, hogy "mesterségesen hamisítottak" akármit?

Jaj, Istenem.

2021. ápr. 18. 17:44
 38/43 anonim ***** válasza:
89%

Hiányzott, mint szar a zsebbe.

A saját egyetemeinket kellene rendbetenni inkább.....

2021. ápr. 19. 01:35
 39/43 anonim ***** válasza:
63%

Ne jajjistenezzél hanem akkor magyarázd el hogy ezzel mit akartál mondanixd

,,A "nemzetközi felméréseket" már azóta Kína fizeti, amióta a kínaiak IQ-ja a legmagasabb."

2021. ápr. 19. 10:44
 40/43 anonim válasza:
70%
Óriási problémának tartom, hogy behozzák ide.
2021. ápr. 19. 18:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!