A kormány a koronavírust felhasználja arra, hogy az egészségügy teljes hiányát leplezni tudja? A szakorvosi rendelések szinte mindenhol állnak, szűrések leálltak, mik9zben egyre több orvos hagyja ott a pályát azért, mert a fizetés és megbecsülés 0.
Nem tudom, hogy miért finomkodsz a megfogalmazással.
Nem leálltak, hanem gyakorlatilag maga az egészségügy omlott össze.
Ébresztő!
Kérdező, mi az amit a jelen járványhelyzetben az egészségügyben leplezni lehetne mikor napi 24 órában az egészségügyről szól minden már 1 éve?
Ha valóban olyan rossz lenne a helyzet az egészségügyben mint aminek te is be akarod állítani, akkor annak teljesen egyértelmű jelei lennének az ellátás nélkül levő betegek tömegeitől, a kórházi folyosókon fekvő betegeken át, az egészségügyisek tüntetéseiig. de nincs így mert hülyeségeket írtál le.
Éppen most volt az egészségügyben egy olyan mértékű béremelés amit még az orvosi kamara is csak álomként nevezett meg. Az orvosok éppen hogy nem hagyják ott a pályát. Hatalmas változás volt az egészségügyben dolgozók alkalmazásának feltételeiben, egy teljes szerkezetátalakítás meg végbe és az összes egészségügyi dolgozó közül mindösszesen hatezren nem írták alá a szerződésüket.
Nyugodtan nézd meg magad, ma többen dolgoznak az egészségügyben, több az orvos, ápoló, mint 10 évvel ezelőtt!
A szakorvosi rendelések nem állnak, én magam is voltam több szakorvosi rendelésen az utóbbi hónapokban, családtagjaim is sok más rendelésen és mindenki megkapta az ellátását. A halasztható műtéteket tolták el bizonyos időszakokban, volt kollégám akinek a tavaszi járványidőszak helyett az ősz elején volt a térdműtéte, idős rokonom akinek a szemműtétjét nem vállalták be az elmúlt pár hónapban, miután ősszel az egyik szemét már megműtötték - remélhetőleg hamarosan a másikat is fogják mert már be van oltva.
Ilyen teljesen nyilvánvaló és mindenki számára látható dologban csak az próbál meg ilyen ostobán hazudni - mint ez a kérdés - aki a környékén sem volt az egészségügynek az utóbbi években és fogalma sincsen arról hogy mi is van ott a valóságban.
Annyi beteg van, hogy nem tudják sokszor fektetni sem őket, nem hogy ellátni.
Vidéki kórházban dolgozok, de ennyi beteget sosem láttam mint a covid alatt. Tömve van minden velük, fertőző osztályok alakultak ki minden osztályon. Azért nincs onkológiai rendelés mert legyengült immunrendszerrel jönnek be ide, elkaphatják a covidot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!