Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki meg tudja mondani,...

Valaki meg tudja mondani, hogy Puzsér Róbert miért nem hajlandó Hont Andrással egy asztalhoz leülni, ha elvileg pont ő hirdeti magáról,h mindenkivel le kell ülni?

Figyelt kérdés

Aki nézi az Öt című műsort az ATV-n az tudja miről beszélek.

Utoljára akkor voltak egy adásban (talán februárban) amikor a turul szoborral kapcsolatban egymásnak esnek és ott a Puzsér viselkedett úgy mint egy hisztis gyerek. Vajon emiatt rágott be Hontra, vagy más oka van?

Nagyon sajnálnám ha így lenne, mert nekem az eredeti felállás tetszett a műsorban (utálom ha Vona Gábort hívják Hont helyett). Meg nagy csalódás lenne Robival kapcsolatban, mert amúgy pont ezért tartom/tartottam őt nagyra, hogy képes volt olyanokkal is leülni, akivel nem értett valamiben egyet.

2021. ápr. 17. 20:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hontnak új munkahelye van, gondolom nem főállásban dolgozik az atv-ben csak vendég. Egyszerűen Vona lehet több nézőt vonz mint a Hont. Egyszer kipróbálták, megugrott a nézőszám és ilyen egyszerű. Manapság nem az számít ki mit mond, hanem mennyi a néző meg a klikk.
2021. ápr. 17. 21:56
 12/16 A kérdező kommentje:
Na igen,de hogy mindig pont akkor van, amikor Puzsér nincs ez akkor is fura, főleg, hogy köztük volt a leghevesebb vita.
2021. ápr. 17. 22:05
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt igazán heves vita köztük se. Múltkor az Önkényes Mérvadóban Nyáry Gáborral sokkal hevesebb szóváltás volt. És Nyáry már volt azóta vendég.
2021. ápr. 17. 22:23
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem tudhatjuk, mi zajlik a színfalak mögött, de nekem az a véleményem,h itt a Puzsér durcázott be a látottak alapján.

Max akkor fogok mást gondolni, ha valahol érthetően elmagyarázza,h miért alakult ez így, vagy pedig újra beülnek egy adásba, mintha mi sem történt volna.

De ha továbbra is hónapokig nem lehet őket együtt látni, az nekem nagyon gyanús lesz, remélem, hogy nem megy ez így tovább és akkor nem kell tovább találgatnunk. Mert az összes videó alatt rengeteg ilyen komment van erről,így sztem ők maguk is látják,h az embereket érdekelné,h mi történt közöttük.

2021. ápr. 18. 09:39
 15/16 anonim ***** válasza:
29%

Elmondom mi volt a színfalak mögött. A szerkesztő azt mondta, fel kell dobni egy kicsit a műsort és bedobok egy kényes témát ahol ti ketten jól egymás nyakának estek mert a nézőknek a balhé jön be.

Te magad írtad a 9-es kommentbe:

"amikor pont kettőjük között zajlott a legtöbb érdemi vita.

Ez meg elvileg egy vitaműsor."

Na a turulos balhét neked adták elő, ezek színészek is nem csak véleményformálók. Műsor után kimenetek cigizni egy jót röhögtek majd mindenki ment a dolgaira. Szerkesztő meg összedörzsölte a tenyerét és azt mondta remélem sokakban megragad a jelenet és hetekig csámcsognak rajta. Ez a munkájuk ezért profik ezért kapnak pénzt.

2021. ápr. 18. 09:51
 16/16 A kérdező kommentje:

Ez még akár igaz is lehetne, ha nem Puzsérról és Hontról lenne szó.

Mert ők azon kevés közéleti szereplő közé tartoznak, akik nem játsszák meg magukat. Belőlük nem nézem ki,h hülyére vennék a nézőket, mert pont az ilyen hatásvadász kommunikáció ellen küzdenek évek óta a médiában.

2021. ápr. 18. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!