Valaki meg tudja mondani, hogy Puzsér Róbert miért nem hajlandó Hont Andrással egy asztalhoz leülni, ha elvileg pont ő hirdeti magáról,h mindenkivel le kell ülni?
Aki nézi az Öt című műsort az ATV-n az tudja miről beszélek.
Utoljára akkor voltak egy adásban (talán februárban) amikor a turul szoborral kapcsolatban egymásnak esnek és ott a Puzsér viselkedett úgy mint egy hisztis gyerek. Vajon emiatt rágott be Hontra, vagy más oka van?
Nagyon sajnálnám ha így lenne, mert nekem az eredeti felállás tetszett a műsorban (utálom ha Vona Gábort hívják Hont helyett). Meg nagy csalódás lenne Robival kapcsolatban, mert amúgy pont ezért tartom/tartottam őt nagyra, hogy képes volt olyanokkal is leülni, akivel nem értett valamiben egyet.
Ez csak feltételezés a részemről, de mindenestre elég gyanús, hogy 2 hónapja mindig pont úgy vannak adásban, h egyik héten egyik, másik héten másik.
Az is lehet persze,h Hont nem hajlandó leülni vele egy asztalhoz, de róla kevésbé tudom elképzelni a vitájuk alapján.
Jó akkor másképp teszem fel a kérdést:
Miért nem szerepelnek 2 hónapja egy adásban??????
Ez már nem lehet véletlen.
Mert azt kétlem,h az ATV ne akarná őket egy adásban szerepelni, amikor pont kettőjük között zajlott a legtöbb érdemi vita.
Ez meg elvileg egy vitaműsor.
De amióta nincsenek együtt azóta egyre inkább eltompulnak a viták és inkább csak nagy egyetértések zajlanak így kezd olyan lapossá válni, mint amilyen a többi műsor úgy általában. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!