Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki meg tudja mondani,...

Valaki meg tudja mondani, hogy Puzsér Róbert miért nem hajlandó Hont Andrással egy asztalhoz leülni, ha elvileg pont ő hirdeti magáról,h mindenkivel le kell ülni?

Figyelt kérdés

Aki nézi az Öt című műsort az ATV-n az tudja miről beszélek.

Utoljára akkor voltak egy adásban (talán februárban) amikor a turul szoborral kapcsolatban egymásnak esnek és ott a Puzsér viselkedett úgy mint egy hisztis gyerek. Vajon emiatt rágott be Hontra, vagy más oka van?

Nagyon sajnálnám ha így lenne, mert nekem az eredeti felállás tetszett a műsorban (utálom ha Vona Gábort hívják Hont helyett). Meg nagy csalódás lenne Robival kapcsolatban, mert amúgy pont ezért tartom/tartottam őt nagyra, hogy képes volt olyanokkal is leülni, akivel nem értett valamiben egyet.

2021. ápr. 17. 20:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
De bizonyítja bármi, hogy az akkori vita miatt nem hajlandó Puzsér Honttal egy asztalhoz ülni?
2021. ápr. 17. 20:52
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Még a turul után is volt egy alkalom, hogy egy adásban voltak, és volt egy vitájuk is valamelyik rádióműsorban az eset után. Szerintem csak véletlen lehet, hogy nem kerülnek össze.
2021. ápr. 17. 21:03
 3/16 A kérdező kommentje:

Ez csak feltételezés a részemről, de mindenestre elég gyanús, hogy 2 hónapja mindig pont úgy vannak adásban, h egyik héten egyik, másik héten másik.

Az is lehet persze,h Hont nem hajlandó leülni vele egy asztalhoz, de róla kevésbé tudom elképzelni a vitájuk alapján.

2021. ápr. 17. 21:10
 4/16 A kérdező kommentje:
Pont ezért tettem fel a kérdést, mert érdekelne, h mi áll a háttérben.
2021. ápr. 17. 21:16
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezek felnőtt férfiak ráadásul profi publicisták nem fognak egymásra bedurcázni még akkor sem ha valszeg gyűlölik egymást. Szerinted bármelyik is azzal rontana saját renoméját, hogy nem ülök le vele egy asztalhoz?
2021. ápr. 17. 21:36
 6/16 A kérdező kommentje:

Jó akkor másképp teszem fel a kérdést:

Miért nem szerepelnek 2 hónapja egy adásban??????

Ez már nem lehet véletlen.

2021. ápr. 17. 21:45
 7/16 A kérdező kommentje:
Előtte félévig mindig egy adásban voltak, aztán jött ez a turulos vita és lehet még egyszer voltak együtt, de azóta egyszer sem, ami nagyon furcsa. Mert azt nem hiszem el, h pont nem értek soha rá, ráadásul így,h egyik héten pont X másikon meg pont Y, mert 1-2 adásban még azt mondom véletlen is lehet, de így most már lassan 8-9 adás óta így megy ez.
2021. ápr. 17. 21:47
 8/16 anonim ***** válasza:
Ezt csak az atv-nél tudják.
2021. ápr. 17. 21:48
 9/16 A kérdező kommentje:

Mert azt kétlem,h az ATV ne akarná őket egy adásban szerepelni, amikor pont kettőjük között zajlott a legtöbb érdemi vita.

Ez meg elvileg egy vitaműsor.

De amióta nincsenek együtt azóta egyre inkább eltompulnak a viták és inkább csak nagy egyetértések zajlanak így kezd olyan lapossá válni, mint amilyen a többi műsor úgy általában. :(

2021. ápr. 17. 21:50
 10/16 anonim ***** válasza:
68%
Az utóbbi időben nem is volt olyan adás, hogy mindanégy eredeti szereplő ott legyen. Csak Konok pozíciója fix balszélen. Tényleg fura, hogy pont váltogatják egymást, de szerintem nem durcázás áll a háttérben, nem feltételezem egyikükről sem, hogy ilyenek lennének.
2021. ápr. 17. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!