Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ebből lehet valami baj ?

Ebből lehet valami baj ?

Figyelt kérdés
Egyik barátom koronás lett,szólt az illetékes szervnek a népegészségügynek és azt is elmondta hogy velem találkozott majd megadta nekik a számom.Pár óra múlva hívott egy nagyon goromba nő,amikor elkezdet lakcímről kérdezősködni ennél a pontnál valamiért gondoltam egyet és kinyomtam.Azóta hívtak,de nem vettem fel.

2021. ápr. 16. 18:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Volt itt gyakorin aki kérdezte anno mit kell tenni ha valaki koronagyanús.

Mondtam neki legrosszabb esetben ki kell hívni a mentőket és ha ők, úgy látják baj van akkor úgy is elviszik. Azóta nem írt.

2021. ápr. 16. 19:51
 12/13 A kérdező kommentje:
Tudom hogy bele lehet halni,tudom mivel jár meg hogy mennyire csúnya dolgot csinál főleg hogy volt már tüdőgyulladásom is.
2021. ápr. 16. 20:00
 13/13 anonim ***** válasza:

"küldik az értesítést"

Azért előtte is együttműködhetnél, ha tudod, hogy tényleg onnan hívott, ahonnan az értesítés várható. Addig se kéne terjeszteni az esetleges vírusaidat. De nem nagyon tűnik úgy, hogy szorult volna beléd ehhez elég felelősségérzet...

2021. ápr. 16. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!